Волинянин через Інтернет продавав фальсифіковану горілку

Волинянин через Інтернет продавав фальсифіковану горілку
В рамках операції «Акциз-2017» у м. Луцьку працівники оперативних підрозділів ДФС встановили та ліквідували канал постачання і реалізації фальсифікованої горілки через мережу Інтернет.

Про це інформує прес-служба ДФС у Волинській області.

В результаті проведених заходів встановлено, що житель Луцького району організував за посередництвом Інтернету, а саме через інтернет-сторінку, незаконний збут алкогольної продукції сумнівної якості, яка може становити загрозу життю та здоров’ю громадян.

Оперативні співробітники ДФС вилучили з незаконного обігу 14 так званих «бег-ін-боксів» ємністю 10 літрів кожен без марок акцизного податку встановленого зразка.

За цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164-5 КУпАП «Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка».

Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких алкогольних напоїв.

В оперативному управлінні наголошують, що розпорядженням ДФС України розпочато спецоперацію з припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції «Акциз – 2017».

А тому ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номерами: (0332) 777-102, (0332)777-197, (0332)-777-139, 066-211-02-02.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин через Інтернет продавав фальсифіковану горілку
05 жовтень, 2017, 10:26