На Рівненщині бандити влізли в будинок фермера та напали на його сім'ю

На Рівненщині бандити влізли в будинок фермера та напали на його сім'ю
Це сталося близько 2:00 7 жовтня у селі Карпилівка Рівненського району.

Шестеро чоловіків у балаклавах проникли та територію фермерського господарства, зв'язали 53-річного охоронця, який перебував у підсобному приміщенні. У нього випитували, хто є в будинку фермера, і де заховані гроші. Охоронець нічого не розповів, - пише Радіо Трек з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області .

Тоді злочинці залізли у будинок, розбивши вікно. Вони вдарили чимось важким по голові 56-річну дружину фермера, вдарили в обличчя їхню 36-річну доньку і зв'язали ноги 38-річному зятю.

59-річний фермер спав на другому поверсі будинку. Почувши, що коїться щось неладне, з травматичним пістолетом вистрибнув з вікна на вулицю. Розбійників це налякало і вони почали тікати.

Фермер їх переслідував, кілька разів вистрелив у їхню сторону. Впіймати розбійників не вдалося. Однак вони залишили за кілометр від будинку фермера автомобіль.

Фермер через стрибо травмувався: у нього пошкоджені зв’язки та забій хребта. З міської лікарні Рівного після надання допомоги його відпустили додому.

Поліцейські розшукують розбійників. За частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині бандити влізли в будинок фермера та напали на його сім'ю
08 жовтень, 2017, 14:39