У луцьких вишах навчаються 25 студентів з міст, де ведуться бойові дії

У луцьких вишах навчаються 25 студентів з міст, де ведуться бойові дії
У двох луцьких вишах, ЛНТУ та ВНУ імені Лесі Українки, наразі навчаються 25 студентів з міст, де нині ведуться бойові дії.

Про це пише Суспільне.

Навчання для студентів-переселенців – безкоштовне.

23 студенти виявили бажання продовжити навчатися у Луцькому національному технічному університеті. Як розповіла проректорка з науково-педагогічної роботи та забезпечення якості освіти Оксана Ляшенко, навчання нині відбувається дистанційно в режимі онлайн.

"Це студенти з понад 10 університетів, які розташовані у зоні активних бойових дій. Це і IT-спеціальності, будівництво і архітектура, досить широкий спектр, економічні спеціальності. На сьогодні чим можемо, тим допомагаємо в освітньому процесі", – розповіла проректорка.

Ще двоє студентів з інших міст перевелись до Волинського національного університету імені Лесі Українки, – розповіла начальниця навчального відділу Любов Заєць. "Один здобувач освіти – це спеціальність "Право", другий курс, це місто Ірпінь. Друга студентка – з першого курсу, спеціальність "Математика", Київський національний університет", – додала вона.

Після закінчення навчання студенти отримають академічну довідку встановленого зразка, де буде зазначено, який предмет вивчали, скільки годин, а також відомості про заліково-екзаменаційну сесію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.