Навколішки проводжала уся громада: на Волині попрощалися із полеглим за Україну воїном

Навколішки проводжала уся громада: на Волині попрощалися із полеглим за Україну воїном
У селі Купичів Турійської громади віддали останню шану Герою-земояку. Леонід Тімцо став у стрій небесних воїнів, які віддали життя у боротьбі за Україну.

Рідним селом Українського Воїна тероборонівці пронесли на плечах під звуки військового оркестру, повідомляють у пресслужбі Турійської селищної ради.

У скорботі, схилившись на коліна, односельчани зустрічали свого земляка. У рідну домівку Леонід повернувся у домовині. Невимовний біль сповнив серця рідних та близьких… Востаннє вони чули його голос 7 березня, коли він вийшов на зв’язок. Загинув Леонід у Бучанському районі разом із багатьма побратимами. І лише після звільнення цих територій від московської орди вдалося забрати тіла наших воїнів із поля бою і як належить віддати їм данину шани за те, що поклали життя за волю свого народу.



Чин поховання у місцевому Свято-Преображенському храмі здійснило духовенство Турійського благочиння.

Похоронили Леоніда Тімцо поруч із земляком Іваном Антонюком на Пагорбі Слави – особливому для купичівців місці, адже там земний спочинок знайшли воїни Першої і Другої світових воєн, Української повстанської армії.



В особливу мить прощання звучав Державний Гімн України. Слова співчуття рідним, односельчанам висловило керівництво старостату та громади і запевнило, що світла пам’ять про Леоніда не зітреться з нашої історії.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навколішки проводжала уся громада: на Волині попрощалися із полеглим за Україну воїном
13 квітень, 2022, 22:07