«Справжнє передноворічне диво»: дружина воїна розповіла, як Залужний виконав бажання її сина

«Справжнє передноворічне диво»: дружина воїна розповіла, як Залужний виконав бажання її сина
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний взяв участь в акції "Стань святим Миколаєм для дитини, яку війна розлучила з татом". Генерал здійснив мрію сина одного з бійців.

Про це розповіла мати хлопця Олена Варфоломєєва, передає 24 канал.

"Цього року, цього страшного і важкого для всіх нас року, у моєї дитини сталося справжнє передноворічне диво! Коли кілька тижнів тому мені зателефонували з департаменту соціальної політики з запрошенням взяти участь в акції "Стань святим Миколаєм для дитини, яку війна розлучила з татом", я особливо ні на що і не розраховувала. Запропонували сину написати листа з побажаннями. Моя дитина нічого не попросила, окрім аби тато знайшовся… А ще написав, що мріє про зустріч з Валерієм Залужним", – розповіла Олена Варфоломєєва.

За її словами, вона передала лист сина, як є. Згодом їй зателефонували і повідомили, що Валерій Залужний запрошує Івана на зустріч.

"Учора мого сина обійняв Валерій Залужний. Обійняв так, як, мабуть, обійняв би батько. І колись Іван обов‘язково покаже це фото своєму татові. Так, головна його мрія ще попереду, але сьогодні відбулося те, що дало синові найцінніше – віру. Віру в те, що можливо все! І таки треба мріяти. І треба вірити!" – зазначила дружина бійця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Справжнє передноворічне диво»: дружина воїна розповіла, як Залужний виконав бажання її сина
18 грудень, 2022, 17:38