Гарний вибір, вигідні ціни та приємна атмосфера – так оцінили відвідувачі перший у Луцьку «М’ясомаркет»*

Гарний вибір, вигідні ціни та приємна атмосфера – так оцінили відвідувачі  перший у Луцьку «М’ясомаркет»*
17 грудня в Луцьку відбулося відкриття першого в місті гастро-бутика. Новий «М’ясомаркет» зустрів гостей подарунками, широким асортиментом та професійними знавцями м’яса — м’ясними сомельє.

Магазини мережі «М’ясомаркет» агрохолдинг МХП почав відкривати за системою франчайзингу в різних куточках України ще влітку. Крамниці з’являються не лише в великих містах, а й в областях та маленьких містечках. Наприклад, перший маркет був відкритий на Волині, в Ковелі.




У чому особливість «М’ясомаркету» в порівнянні з іншими м’ясними маркетами, розповідає представниця партнера-франчайзі Наталія Ліпич:

«Наша крамниця вирізняється тим, що тут є аж 6 видів м’яса. У нас набагато більший вибір товарів, просто біля дому можна придбати все необхідне до столу. Крім цього, у маркеті працюють м’ясні сомельє. Вони насамперед цікавляться потребами гостей. Аналізують їхні запити та вирішують, яке м’ясо пропонувати. Сомельє допоможуть з вибором, порадять маринад, поділяться рецептом».




«У «М’ясомаркет» щодня постачають найсвіжіші продукти, тут представлений широкий асортимент різноманітних товарів, — усе для того, аби забезпечити покупців лише найякіснішою продукцією, — говорить Роман Антоненко, фахівець зі збуту МХП. — Також ми відрізняємося від інших магазинів особливими стандартами викладки товарів».





Відвідувачі відкриття були приємно вражені роботою м’ясних сомельє: вони допомагали обрати найкраще.






«У маркеті дуже привітні дівчата-сомельє! Ми вперше тут, зайшли й ледь не розгубилися. Але вони допомогли, чудово обслужили! Сподобався асортимент м’яса, вразив великий вибір спецій. Доступні ціни. Будемо приходити сюди ще, бо живемо поруч», — діляться враженнями подружня пара Марина та Володимир.




У новому «М’ясомаркеті» гості також оцінили широкий асортимент м’яса та м'ясних продуктів. Крім цього, в маркеті є заморожені напівфабрикати, бакалія, молочні продукти, хліб, напої, що також сподобалося відвідувачам.





«М’ясомаркет» вже активно працює. Адреса: вул. Грушевського, 3.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" м'ясний сомільє" це типу продавець консультант тільки по " модному"?
Відповісти