Весільний Луцьк. Частина перша*

Весільний Луцьк. Частина перша*
Ви давно знайомі, пройшли період бурхливого захоплення одне одним, ваші стосунки набули стабільності і ви готові оформити їх офіційно…

Або так: ви познайомилися тиждень тому, проскочила невидима іскра - і ви вже не уявляєте життя поодинці … Вітаємо!

Що робити спочатку – знають усі. Отримавши згоду батьків, перезнайомившися з усією більш-менш близькою ріднею, брати паспорти – і до РАГСу.

Та й далі – нічого складного. Можна відсвяткувати у тісному сімейному колі або по традиції накрити столи під яблунями в садку, покликавши дві родини, сусідів, друзів, колег. Або замовити зал у ресторані. Порахувати потенційних гостей, надіслати всім запрошення. Найняти музикантів. Не забути про тамаду – без нього святкування перетвориться на банальне, хоча й масштабне, застілля. Потурбуватися про транспорт для молодят та гостей.

Далі – купити: обручки, костюм нареченому, сукню нареченій, букет, рушники, бутоньєрки, кульки, стрічки, свічки… Замовити квіти, коровай, фото- та відеозйомку. Нічого б не впустити, щоб свято було незабутнім, щоб усе пройшло гладко! А ще так хочеться родзинки: тієї маленької дрібнички, яка вирізнить саме Ваше торжество з-поміж інших.

Сподіваємося, допомогти у цьому зможуть поради ВолиньPostу. Зрештою, вибір – за Вами.

РЕСТОРАН

Виїзна церемонія у чудовій альтанці посеред зеленої галявини на фоні каскаду озер ….
Квартет музикантів прямо під деревами грає Вашу улюблену музику…
Офіціанти пропонують гостям шампанське, а в альтанках накриті столи із чудовими аперитивами…
Такий сценарій весілля Ви собі уявляєте? Пропонуємо найкращий варіант для його проведення – рекреаційний комплекс «Рестпарк»!

Ваше уявлення про власне весілля відрізняється від описаного? Плануєте після традиційної церемонії в РАГСі сісти за стіл і відзначати подію у компанії тамади, а закінчити гучним феєрверком? Не проблема: тут допоможуть з оптимальною розсадкою гостей, виготовлять для кожного запрошення та бонбоньєрку, прикрасять зал і столи.

На території комплексу є багато місць, готових порадувати молодят своєю вишуканою красою в будь-яку пору року. Тут Ви зможете знайти нові ідеї для весільної фотосесії. Доглянута зелена територія комплексу, 3 водойми з фонтаном, вишукана альтанка — чудові декорації!

Для Вас і Ваших гостей, що побажають залишитися, – комфортабельні готельні номери зі знижкою 15%, а для інших – можливість дістатися додому зручним автобусом.

Рестпарк - Ваш перший сімейний ресторан!
www.restpark.com.ua
с. Струмівка, вул. Рівненська 135, тел. (0332) 705060, 705059, тел. моб. 095 115 59 79.
автор фото: Юрій Бочко
автор фото: Юрій Бочко


СУКНЯ

Не секрет, що кожна дівчина мріє про цей день. Уявляє себе принцесою. І щоб бути ні на кого не схожою. І щоб гарною, і романтичною, і розкішною. І все це - водночас.

Ми знаємо секрет.Це – Сукня. Неповторна. Вишукана. Та єдина, в якій наречена почуватиметься справжньою зіркою.

Добре, якщо знаєте, які фасони й кольори Вам пасують. Маєте багату фантазію, уявляєте, яких аксесуарів вимагає саме ця сукня. Не відчуваєте в собі таких талантів? Вам радо допоможуть професіонали.

Весільний салон-ательє «Леді-Л» - це колектив майстрів своєї справи, готових втілити Ваші найсміливіші задуми. Салон працює на ринку весільних послуг вже 13 років. За цей час змінювалася мода, з’являлися нові тенденції у ставленні до свят і до весілля – зокрема, але не змінюється головний принцип роботи: задовольнити навіть найвибагливіших клієнток.

Кожна сукня – унікальна, створена руками майстринь в єдиному екземплярі. Тут можуть скопіювати найскладнішу модель з картинки – а можуть змоделювати сукню за Вашими побажаннями. І тоді такої точно ні в кого не буде!

Можна замовити також вбрання для маленької племінниці – учасниці церемонії – або за західною традицією виготовити сукні для подружок нареченої: в одному стилі з платтям молодої, подібні за фасоном, в пастельній гамі або, навпаки, різних яскравих кольорів.

Зважилися стати співавторкою сукні? Радо запрошуємо до салону-ательє «Леді-Л»: вул.Лесі Українки,33а ( ІІ поверх), тел.050-735 16 63, 063-382 27 61, www.lady-l.com.ua

КОСТЮМ

Пам’ятаєте жарт про пострадянських туристів: вона у вечірній сукні, він – у шортах і капцях. Ні, зазвичай на весіллі не буває аж так екстравагантно. Але те, що у наших чоловіків почуття стилю і звичка виглядати достойно лише формується, - це факт. І якщо вибір сукні для молодої починається заздалегідь – та що там говорити, мало не з дитинства – то рідко який наречений всерйоз про власне вбрання задумується. «Ну підемо, щось купимо».

Мало хто здогадується, що у виборі костюма, надто для такої урочистої події, є певні правила, покликані полегшити вибір, створити вишуканий образ і зробити з молодих дійсно гармонійну пару.

Отже, приступимо. По-перше, в костюмі повинно бути зручно. Скільки б не переконували наречена з дружкою, мамою, продавчинею, що «тобі дуже-дуже гарно» - не ведіться! Комфорт – передусім! Навіть якщо костюм купується винятково з цієї нагоди, і Ви не плануєте його ніколи більше вдягати (а як можна бути цього певним?)

З іншого боку, придбати перше-ліпше, аби лише не тиснуло в плечах, - теж не варіант. Адже цього святкового дня Ви маєте бути в центрі уваги РАЗОМ з нареченою, а не лише тлом для неї.

Допомогти з вибором покликані консультанти магазину «Даніель Різотто» - марки, що спеціалізується на чоловічому вбранні. Тут професійно підберуть костюм, що пасуватиме до Вашої фігури, Вашої натури і навіть … Вашої нареченої. А вже до костюма – сорочку, краватку, аксесуари. В такий день не можна впустити жодну дрібницю.

Магазин «Даніель Різотто» - пр. Волі, 54, тел. 78-07-88.

АВТО

Останнім часом майбутні подружні пари почали більше приділяти увагу іще одній складовій ідеального весілля, без якої важко уявити сучасне свято – це весільний кортеж. Раніше, зазвичай, звертались до знайомих, в кого є авто, або своє використовували, посадивши когось із близьких за кермо.

Зараз справжнім трендом стало замовлення весільного кортежу, що складається із:
- авто однієї моделі, проте різних кольорів (Крайслер С300 чорний та білий, Порше Каєн, Ніссан Кашкай тощо);
- з автомобілів однієї моделі та кольору (седан Крайслер С300, чорний або білий, Мерседес S класу, Рейндж Ровер чорний тощо);
- поєднання лімузину та джипу/седану тієї ж моделі (Крайслер С300 лімузин+седан, Хамер лімузин + джип, Ніссан Патрол лімузин + джип Ніссан тощо). Серед кольорів весільного авто популярними є білий та його відтінки.

Не слід оминути таку тему, як прикраса весільного кортежу. На заміну громіздким композиціям з живих та штучних квітів, сердець, стрічок тощо приходять елементи мінімалізму, індивідуальності, навіть хенд-мейду. Дуже часто – це поєднання ротангу, квітів, бантів, що вишукано розташовують по периметру авто. Популярними є і бюджетні варіанти прикрас інших авто кортежу в тон весілля та головного авто/лімузину, середня вартість такої прикраси складає 50-120 грн. на кожне авто гостей.

Є дуже багато «за» та «проти» оренди лімузину на весілля. Але ж порахуйте: скільки разів Ви каталися в лімузині? Можливо, власне весілля – якраз привід втілити мрію? Тільки уявіть, як ідете з квітами через двір, де виросли – а на Вас чекає ВІН! Величезний, блискучий, шикарний. Ваш Лімузин. Зважте: це є доступно. Вартість прокату лімузину на 4 години ( мінімальне замовлення) – від 3,5 тисяч грнивень, на день – від 5 тисяч гривень.

Прокат святкових авто по Західній Україні пропонує ІкваПрокат.

Лімузин. Джип. Седан. Кабріо. Ретро

www.ikvaProkat.com
063-405-53-55
050-405-53-55


МАКІЯЖ

Щоб спогади про цей день були справді казковими, необхідно ретельно продумати весільний образ й майстерно втілити його в життя. Якщо ви спроможні зробити це самотужки – вітаємо! У вас відмінний смак і золоті руки! Зробити вдалий весільний макіяж не кожній по силі.

Професійні стилісти й візажисти вчаться цьому роками. До того ж свої знання та навички вони весь час оновлюють та тренують, адже постійно з’являються нові тенденції, техніки виконання, косметичні засоби. Не варто забувати і про головне правило: макіяж повинен підкреслити ваші привабливі риси і приховати недоліки.

Слід потурбуватися й про стійкість макіяжу – адже цього дня ви будете головною дійовою особою офіційної церемонії, церковного таїнства, розкішного банкету. І все це – під пильним оком не лише коханого, гостей і випадкових перехожих, а ще й фото- та відеооб’єктивів.

Тому ідеальним варіантом буде довіритися професіоналу – вважає візажист-стиліст Тетяна Кундик. І запрошує до своєї студії, обіцяючи зробити кожну наречену неповторною.
Сторінка вконтакте
(099) 197-67-63, (098) 621-98-50

ФОТО

Мета весільного фотографа – не просто відзняти серію вдалих кадрів, а створити хронологію дня, наповненого яскравими моментами. Віддати молодятам альбом, який принесе їм естетичне задоволення і залишиться актуальним впродовж багатьох років.

Кожна пара - особлива. Процес фотосесії не є самоціллю. Хочеться, щоб молодята раділи цьому дню, самі вирішували, як їм провести час і зробити його незабутнім, проявляли якомога більше фантазії та емоцій. На щастя, більшість пар розуміють це, і фотомайстру залишається лише ловити моменти, спостерігати за щасливими обличчями, слідкувати за розвитком сюжету і передавати це на світлинах.

Найціннішим у фотографії є невловимість і витонченість моменту, миттєвість емоцій, непередбачуваність подій. Так було, і буде завжди. Тому залишається вічна погоня фотографа за цим невловимим і зникаючим. На щастя, ніякі технічні засоби чи методи обробки не можуть замінити в цьому процесі особистості художника, неповторності його бачення.

Все, що залишиться після весілля, – це сукня, обручки, партнер по життю та спогади у світлинах. Світлини, які з плином часу перетворяться у сімейну реліквію. Реліквію вашої сім’ї. Сім’ї, яку ви створили.

Започаткувати фотоархів новоствореної родини допоможе майстер Василь Шевчук. Тел. 097 649 21 40, сторінка вконтакте. Більше фото Василя Шевчука можна переглянути тут

ВЕСІЛЬНА ПОДОРОЖ

Коли нарешті всі урочистості й пов’язані з ними клопоти залишаться позаду, шумні гості роз’їдуться – час і вам відпочити, насолодитися одне одним. А щоб весільна подорож стала найкрасивішою, найщасливішою і по-справжньому медовою, варто спланувати її заздалегідь.

Маєте обмежений бюджет? Незабутні враження залишить екскурсійна поїздка до Європи. Прогулянка вузькими вуличками міста, яке має свою неперевершену історію. Це може бути Будапешт, Краків, Прага, Венеція чи Париж. Автобусний тур - від 70 євро з людини.

Не уявляєте відпочинку без моря й пляжу? Підійде Туреччина, Греція, зокрема, острови (Кріт, Родос, Кос, Тасос, Корфу) та Іспанія. Багато готелів мають для молодят особливі пропозиції: спеціальні номери для молодят, подарунки, знижки та багато іншого. Ціни на пакетні тури - від 4500 грн. з особи.

Хочете справжньої казки? Її молодятам подарує подорож на екзотичні острови. Звичайно, класикою вважаються Мальдіви. Це кілометри білосніжного піску, блакитна гладь океану і абсолютна тиша безтурботного раю. Вартість відпочинку починається від 1350$ з людини.

А як щодо круїзу? Останнім часом набуває все більшої популярності ця, недоступна раніше, розкіш. Величезний лайнер з ресторанами, магазинами, басейнами, кінозалами і навіть полем для гольфу, неосяжні морські простори і відвідання кількох міст – поєднання романтики, екзотики та комфорту. Вартість круїзу залежить від кількості днів, орієнтовно - від 599 дол. з людини.

Обираєте подорож? Вам допоможе туристична агенція «Баліна» : пр.-т Соборності 11-Л, ТЦ «Гостинець»,тел. 066 881 57 57 та 067 600 55 99.
www.balina-travel.com, сторінка вконтакте
[email protected]
скайп: Таня Книш - Balina-tur
А ще для молодят особливі знижки та подарунок!

Охопити все, що стосується підготовки та проведення свята, в одній статті просто нереально, тому обіцяємо невдовзі продовжити та розвинути цю тему. В другій частині розкажемо про обручки, зачіску, квіти, весільну випічку. А також: як навчитися танцювати перед весіллям. Які милі дрібнички прикрасять торжество. Хто і як розважить Вас і Ваших гостей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
макіяж від кундик - просто бомба
Відповісти
Хороша стаття
Відповісти
А зачіска від кого бомба?
Відповісти
Вот баби, щупальця свої розпустили на мужиків. За ноги, під руки, за шию, за яйця, і тягнуть в загс. МУЖИКИ!- чіпляйтеся за не добудований пам'ятник бандері, може спасетеся. Пам'ятник поки новий- надійний, міцний. А радянські сходи шо за ним- всі здерті і подряпані. якшо придивитися- з них стирчать обламки нігтів. І висохші сльози...
Відповісти
МУЖИКУ. Дибільний коментар у вас шановний. Всі нормальні чоловіки леліють своїх дружин а вони їх у відповідь від такого спасатись не варто.
Відповісти
Останні статті
Весільний Луцьк. Частина перша*
15 травень, 2014, 18:00