«БудуйТіло-2»: мінус розмір

«БудуйТіло-2»: мінус розмір
На ВолиньPost триває другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники працюватимуть над атлетичною фігурою спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Враження від перших тренувань читайте ТУТ

У рамках проекту учасники - підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директорка департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш у позаробочий час взялися апргрейдити свої тіла.

Віталій розробив для підопічних спеціальні дієти, при складанні яких керувався антропологічними даними спортсменів-початківців. Традиційно, найбільше Тетяна та Олександр «налягають» на білки та овочі, у перших два прийоми їжі включають каші, а «закушують» усе салатами зі свіжих овочів.

Тренер на кожен тиждень запланував для підопічних по два функціональних тренуваннях та один день роботи на тренажерах. Займатися своїми тілами учасники рубрики беруться у позаробочий час.

У сьомому випуску Олександр та Тетяна діляться враженнями від тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути по декілька кілограмів та зайві сантиметри.

ВОНА

На останньому занятті спортсмени знову займалися на тренажерах. Заняття складалося із трьох підходів по 15 повторів.

Першою вправою для Тетяни стала тяга сидячи в тренажері у комплексі з пуловером в тренажері.


Далі чиновниця конкретно качала м’язи – виконувала підтягування на біцепс та розгинання на тріцепс в TRX .


Тоді Тетяна віджималася від грифа та зводила руки в петлях TRX

Фінальною вправою були махи перед собою та махи в бік в TRX.

За словами Тетяни її враження від тренування до тренування незмінні – тренажерний день і далі лишається улюбленим заняттям на тижні. Проте вона вже по трошки почала звикати до навантажень.

«Однак, Вітальчик не залишає надії, що саме цікаве ще попереду, а мене це не тішить», - зітхає вона. Загалом, каже Тетяна, вже не може дочекатися Пасхи, бо саме на той день випадає «розрузка» і може набуде їсти все , що завгодно.

«Страшно хочу торт! До того дня залишилось 17 днів, 3 години і 12 хвилин!!! А ще, забула сказати, що тепер маю приємний клопіт, треба змінити гардероб, і наразі придбати все на розмір менше!», - задоволено підсумувала Тетяна.

ВІН

Олександр розпочинав тренування комплексу розгинань та розведення ніг в тренажері.

Другою вправою було підняття на біцепс штанги лежачи та французький жим лежачи з штангою масою 15 кг.

Далі спортсмен-початківець виконував підняття гантелей перед собою та махи в бік 4-кілограмовими гантелями.

Підсумковою вправою був жим в тренажері у комплексі зі зведеннями в тренажері.

Усі вправи робили без відпочинку.

Для Олександра тренування видалося незвичним, бо далася взнаки стара травма.

«Спина зачепила. В понеділок попрацював на городі. Садив дерева, копав. От і довелося лікуватися. У вівторок в мене було лише кардіо. Я годину часу просто ходив. А в четвер на тренажерах навантаження на спину було обмеженим», - розповів чоловік. Тим не менше, впоратися із поставленими завданнями вдалося.

А ще він приємно вражений результатами напарниці.

«Я Тані давно не бачив і на неї речі дійсно великі. Вона над собою працює і це мене дуже тішить. Але якщо чесно вже хочеться відпочити від тренувань і розвантажитись», - підсумував Олександр.
.

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.