Луцькі патрульні відзначили громадян, які допомагали затримувати злочинця

Луцькі патрульні відзначили громадян, які допомагали затримувати злочинця
Сьогодні в Управлінні патрульної поліції у м. Луцьку подяками та сувенірами відзначили двох чоловіків, які допомагали затримати зловмисника 22 жовтня на вулиці Кравчука.

Про це інформує прес-служба патрульних.

Нагадаємо, тоді 3 невідомих осіб проникли в чуже житло, це помітив небайдужий громадянин і сповістив поліцію.

Виходячи з помешкання, чоловіки напали на полісмена, застосувавши фізичну силу і сльозогінний газ. Уже на вулиці інший патрульний, разом з громадянами, затримали одного з підозрюваних.

Патрульні розшукали цих мужніх чоловіків, які не побоялись злочинців і допомогли інспекторам, та запросили їх в Управління. Одночасно, на екскурсії перебували діти, які мали змогу почути реальну історію з повсякденної служби і висловити захоплення як діями патрульних, так і безстрашністю лучан.

Подяки Андрієві та Роману вручив керівник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

«Дякую вам за вашу свідомість, бо ви не просто допомогли патрульним поліцейським, ви допомогли своєму місту. Ці люди могли проникнути і до вашого житла, і до осель ваших рідних. Тому наші серця радіють, що не лише ми готові щось робити, чимось жертвувати задля безпеки. В одного з вас маленька дитина, але це вас не зупинило, ви побігли на допомогу. А могли ж просто поспостерігати, як патрульний, до якого застосували сльозогінний газ, біжить і нічого не бачить, а потім ще й покепкувати з цього в соцмережах. Горджусь, що працюю в місті, де свідомих громадян насправді дуже багато, і вони з’являються у потрібний момент. Впевнений, що ці діти пишаються вами», - сказав Олександр Вовченко.

Один з учасників тих подій Андрій розповів: «Я побачив, як біжить поліцейський, який кричав, аби тримали злочинця. Тож почав бігти разом з патрульними за ним. У дворі ми його наздогнали і повалили на землю. Я сам учасник АТО, і не міг бути байдужим. Думаю над тим, щоб податись до лав Патрульної поліції».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі патрульні відзначили громадян, які допомагали затримувати злочинця
27 жовтень, 2017, 12:26