Проникнення у сільраду на Волині: винуватець - психічнохворий

Проникнення у сільраду на Волині: винуватець -  психічнохворий
6 листопада у Іваничівському районному суді відбулося засідання з приводу інциденту, що трапився напередодні, 5 листопада, у Павлівській сільській раді.

Молодику, який пробрався у приміщення сільради, розбивши вікно, присудили 60 годин виправних робіт, - пише БУГ.

Порушником виявився раніше не судимий житель селища Іваничі Володимир К. 1999-го року народження, який перебуває на обліку у психіатра.

“Виклик поступив вчора о 19:21. Шляхом розбиття вікна житель селища Іваничі потрапив у приміщення Павлівської сільради. На громадянина складено протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Суд розглянув справу і дав порушнику 60 годин громадських робіт”, – повідомили в поліції.

У Павлівці тим часом поширюється інформація, що на місці події люди бачили двох чоловіків. В сільській раді працівники наводять порядок після вчорашньої “ревізії”, проведеної нежданим гостем.

“Заклеїли вибите скло, поприбирали документи. Техніка лишилася неушкодженою, з сільської ради не винесли нічого. Папери та комп’ютери лишились на місці”, – повідомляє голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожник.

У правоохоронних органах кажуть, що після того, як збитки (вибите скло) будуть оцінені, сільська рада може звертатися до суду з метою їх компенсування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Проникнення у сільраду на Волині: винуватець - психічнохворий
06 листопад, 2017, 12:27