У Луцьку на вокзалі ледве не помер безпритульний

У Луцьку на вокзалі ледве не помер безпритульний
На луцькому вокзалі від втрати крові ледве не помер безпритульний.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав самооборонівець Олександр Ніколайчук.

Як розповідає Ніколайчук, близько опівночі із 7 на 8 листопада самооборонівці, що проходили повз приміщення залізничного вокзалу і не перебували на чергуванні, помітили чоловіка, за яким тягнувся закривавлений слід.

Активісти викликали чергову групу швидкого реагування ГФ «Самооборони Волині» та швидку медичну допомогу. «Не ставши очікувати прибуття швидкої, наклали джгут на ногу, щоб зупинити кровотечу. У безхатченка лопнула судина, за такої сильної кровотечі людина за кілька хвилини стікає кров'ю та помирає. По прибуттю екіпажу швидкої уже чергові самооборонівці оперативно доставили ноші, надали всю необхідну допомогу медикам та, завантаживши літнього чоловіка на каталку, доправили його в карету швидкої», – йдеться в дописі.

«Хлопці не лише під час чергуваннь проявляють громадянську активність, а й у повсякденному житті теж. Вони не могли бути осторонь чиєїсь біди. Ми не знаємо, яке нещастя спіткало того чоловіка, що він опинився в такому соціальному стані, але він, у першу чергу людина, яка заслуговує на увагу та допомогу, хоч із запашком давно не митого тіла та не праного вбрання», – додає Олександр Ніколайчук.

«Вважаю, що Саша Вдович та Yura Yuriyovich заслуговують більшої уваги громади за врятоване життя, аніж суха новина в Інтернеті. Вони не кричали, що немає поліції, вони не скаржилися, що довго їде швидка, вони чітко знали та холоднокровно робили те, що потрібно вміти робити кожному громадянину, який би опинився на їхньому місці. Вони спокійно виконали громадянський обов'язок та пішли далі у своїх справах», – йдеться в пості самооборонівця.

«Ми ідеалісти? Так. І ніякий «аверс» ні в мені, ні в Андрію Лихому, ні в комусь іншому із побратимів не вб'є це почуття, хоча за брехню в їх ефірах образно, бо брехня – то найбільше зло з усіх людських чеснот», – підсумував Ніколайчук.

ФОТО: Волинь24

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я цього мужика в мавзолеї бачив. О. Ленін звати. Ожив курилка.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на вокзалі ледве не помер безпритульний
08 листопад, 2017, 10:47