«Йдіть, заберіть»: до учениці після святкування на Волині викликали швидку

«Йдіть, заберіть»: до учениці після святкування на Волині викликали швидку
Учениці нововолинського училища після святкування Дня студента довелося викликати швидку. Дівчина перебувала у стані сильного алкогольного отруєння.

Про це пише Буг.

Вихованці училища вирішили відзначити свято «по-дорослому», однак не розрахували дозу. Після святкування подруги лишили одну з дівчат в стані сильного алкогольного сп’яніння за гаражами біля корпусу ДЮСШ, що біля автостанції.

Однак згодом вони вирішили повідомити знайомим, що сталося. Подруги подзвонили зі словами: «Йдіть, заберіть її». Коли по сп’янілу дівчину прийшли, то зрозуміли, що потрібна допомога медиків.

Люди викликали швидку, а лікарі надали дівчині допомогу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: швидка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото думайте студенти з ким йти пити, теж мені друзі! Дівчина могла в стані алкогольного сп‘яніння захлебнутись своїм блювотинням за тими гаражами, чи не дай Бог хтось би згвалтував
Відповісти
Більше барів відкривайте. Одні вакансії: бармен, офіціант. Тут всі жаліються, що зарплата мінімальна 3200, пенсія 1500, а в той час просаджують немалі грощі, а могли б в себе вкласти, в другу освіту, саморозвиток, бабусі та дідусю допомогти, чи на благодійність. За батьків також треба думати. За себе. Молодість пролетить так як і здоров'я. Ладно там бізнесмени, хай вже спускають свої капітали, хоча також могли працівникам своїм зарплати збільшити. А тут блін лушпайка мала мозок собі вимиває, ще нічого ненавчилась. Добре хоч жива. А друзі просто шок. Напоїти герої, а проконтролювати нащо. Тьфу!
Відповісти
Останні новини
«Йдіть, заберіть»: до учениці після святкування на Волині викликали швидку
17 листопад, 2017, 21:14