Шокуючі кадри: у супермаркеті чоловік травмував дитину і втік. ВІДЕО

Шокуючі кадри: у супермаркеті чоловік травмував дитину і втік. ВІДЕО
У супермаркеті в Кропивницькому чоловік перекинув дитину, вона вдарилась об підлогу й знепритомніла.

Подія трапилась учора, 19 листопада, в одному з магазинів, - пише ТСН.

Біля молочного відділу 3-річна дівчинка почала вередувати й просити купити їй йогурт. Дитина сіла на підлогу. Чоловік узяв її на руки, а потім перекинув через плече – хотів, напевно, понести її. Проте не втримав і дитина з висоти впала на кахлі.

Після того чоловік підняв непритомну дитину й вийшов з магазину. Очевидці одразу ж зателефонували в поліцію. Проте коли правоохоронці приїхали, чоловіка з дівчинкою вже там не було. Охоронець супермаркету показав їм відео інциденту з камери спостереження.

Патрульні опитали мешканців сусідніх будинків, які й вказали, де живе дівчинка.

"Піднявшись на 4-й поверх однієї з багатоповерхівок на вулиці Пацаєва, в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили до помешкання та виявили двох його маленьких діточок, однією з яких була 3-річна дівчинка, яка лежала на дивані у непритомному стані. За диваном ховався 33-річний чоловік, товариш родини, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією", - ідеться в повідомленні патрульних.

Правоохоронці уточнюють, що батько дитини про її падіння знав, проте не надав цій ситуації великого значення, мовляв, його друг впустив дівчинку випадково і скоро все минеться.

Поліцейські викликали швидку допомогу.

"Громадянина, який, ймовірно, вчинив насилля над дитиною, затримали та доправили до міського відділу поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та сповістили працівників ювенальної превенції. Пізніше з’ясувалося, що затриманий чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Наразі справою займаються слідчі", - зазначають у патрульній поліції Кропивницького.

Увага! Відео містить кадри, що шокують, і не рекомендується для людей із слабкими нервами і особам, що не досягли 18 років.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шокуючі кадри: у супермаркеті чоловік травмував дитину і втік. ВІДЕО
20 листопад, 2017, 13:54