Розшукують очевидців аварії в Луцьку

Розшукують очевидців аварії в Луцьку
Лучан, які бачили аварію, що трапилась 6 листопада о 21:40 на вулиці Глушець, що у Луцьку, просять відгукнутись та надати свої покази правоохоронцям. Адже, зі слів одного з водіїв, інший учасник ДТП намагається уникнути відповідальності.

Про це пишуть Волинські новини.

Майстер спорту з автоспорту, лучанин Ярослав Крищук розповідає, що рухався вулицею Глушець в напрямку Центрального ринку. Біля пішохідного переходу, який знаходиться біля парку, йому на зустріч виїхав автомобіль Renault Laguna на польській реєстрації з шашкою таксі на даху.

«Він об’їжджав лежачий поліцейський, виїхавши на зустрічну смугу руху. Я уникав удару як міг, притиснувся до бордюру, але уникнути удару не вдалось – водій Renault протаранив водійську сторону мого автомобіля, і після цього з’їхав десь на 1,5 метра з зустрічної смуги», – каже Ярослав.

Патрульним, які прибули на місце аварії, таксист заявив, що ніби не він виїхав на зустрічну смугу, а Ярослав. І, мовляв, аби уникнути зіткнення він був змушений зробити небезпечний маневр. Проте, як каже Ярослав, це не правда, адже він рухався у своїй смузі і на «зустрічку» не виїжджав.

Свідками ДТП стали декілька підлітків, які в той час сиділи на лавці навпроти місця ДТП. Один з них, 15-річний Дмитро, підтверджує слова Ярослава та переконує, що саме водій Renault Laguna виїхав на зустрічну смугу і втаранив ВАЗ 2108.

«Водій Renault їхав доволі швидко і по зустрічній. Після аварії він швидко зняв шашку з даху авто, а йому на підмогу приїхало декілька колег-таксистів, які поставили автівки далі», - каже свідок.

Ярослав Крищук каже, що водії, які прибули на підмогу, почали заявляти, ніби то вони рухались позаду і бачили, ніби саме він винен в ДТП. Проте насправді, зі слів Ярослава, самі «свідки» приїхали на місце аварії опісля.

«Зі схеми ДТП видно, що зіткнення відбулось на моїй смузі руху, що підтверджує той факт, що водій авто Renault виїхав на зустрічну смугу», - зазначає він.

Відтак, Ярослав Крищук просить відгукнутись свідків ДТП, які бачили момент аварії або мають записи з відеореєстраторів, написавши йому на електронну пошту [email protected]


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих гонщиків так само .гімно їздить по парковці там-таму вигазовує тим драндулетом.
Відповісти
Гарна ідея була б поставити водію ВАЗ автореєстратор
Відповісти
Дайте дозвіл на зброю і за півроку все стане на свої місця.
І на дорогах, і на вулицях, і на базарі, і у верховній раді!!! Просто буде мінус 50 тисяч недолюдей, а інші будуть боятися.
Відповісти
АвтоБляХєри - народ наглий, а ще й плюс таксист так це Х2
Відповісти