Лікарі прооперували постраждалого у моторошній аварії в Луцьку

Лікарі прооперували постраждалого у моторошній аварії в Луцьку
Чоловіка, якого в Луцьку збила вантажівка із причіпом, прооперували. Іншому постраждалому також надали необхідну медичну допомогу.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.

Медики розповіли подробиці моторошної ДТП, коли в Луцьку вантажівка збила трьох пішоходів. До центральної диспетчерської екстреної медичної допомоги (ЕМД) надійшов виклик від небайдужих громадян про те, що на вулиці поряд із проїзджою частиною на землі лежить троє травмованих людей.

За сім хвилин лікарська бригада ЕМД прибула на місце події. Приїхавши за вказаною адресою, медики побачили на узбіччі трьох травмованих людей. На жаль, жінка, яка лежала в неприродній позі, була вже мертва.

Лікар ЕМД негайно викликала на допомогу ще одну бригаду і негайно почала надавати допомогу потерпілим. Оскільки один з пацієнтів отримав дуже складні травми, йому проведено знеболення, налагоджено внутривенну інфузію, на кульшовий суглоб накладено тугу іммобілізаційну пов’язку.

В межах 20 хвилин від часу поступлення виклику, важко травмованого чоловіка транспортували до лікувального закладу, де негайно прооперували. Іншому потерпілому також була надана необхідна медична допомога.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лікарі прооперували постраждалого у моторошній аварії в Луцьку
29 листопад, 2017, 21:39