Лучанка розповіла, які три речі треба зробити у Відні

Лучанка розповіла, які три речі треба зробити у Відні
Лучанка Анастасія Лазука поділилась враженнями від перебування у столиці Австрії - Відні.

У рубриці «Нотатки мандрівника» для Інформаційного агентства ВолиньPost дівчина розповіла, чим вразило її європейське місто та що неодмінно треба зробити, побувавши в ньому.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКА

ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK

"Кажуть, коли приїжджаєш до Відня, необхідно зробити три речі: відвідати центральну оперу, скуштувати шніцель та насолодитися шматочком шоколадного торту "Захер". За першої ж можливості обов’язково виконайте все, і обіцяю, що не пошкодуєте!" - стверджує Настя.

Вона запевняє, що можна захоплюватися цим містом з розповідей, але тільки побачивши його на власні очі по-справжньому зможеш оцінити та усвідомити усю красу та неповторність Відня.

"У неділю в Австрії не працюють магазини! Не раз бувало, що приходиш за звичкою до якогось з них і ще деякий час не розумієш, чому двері не відчиняються і всередині нікого.

Також за звичкою я зупинялася на пішохідних переходах, аби пропустити машини. І яке було моє здивування, коли водії зупинялися, щоб пропустити мене! Все так, як і повинно бути, за правилами, без суперечок та вигуків: "Куди йдеш?".

"Перше, що надзвичайно вразило мене, це чистота та порядок у столиці! Незважаючи на майже 2 мільйони населення (і ще чи не більшу масу туристів щороку), на вулицях немає сміття! Одразу спадає на думку: які ж європейці охайні (або ж ніхто просто не хоче платити штраф у розмірі 36 євро за забруднення території)!"

"Не обійшлося, звичайно, і без культурного шоку! Чи не на кожній вулиці розташована церква або невеличка капличка, а в магазинах вітаються "Grüß Gott"("Слава Богу")".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВРАЖЕННЯ АНАСТАСІЇ ВІД ВІДНЯ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1320 грн. пенсії і печу. Де взяти квиток?
Відповісти
Тобі за 1320 грн. пенсії тре думати про можливість підробити в`язанням, а не роззявляти пащеку на Відень.
Відповісти
Останні новини
Лучанка розповіла, які три речі треба зробити у Відні
30 листопад, 2017, 20:19