Гараж, будинок, склад - на Волині горіло чотири будівлі

Гараж, будинок, склад - на Волині горіло чотири будівлі
На Волині за минулу добу рятувальники загасили 4 пожежі.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

30 листопада о 10:49 надійшов дзвінок до служби «101», що у місті Ковелі на вулиці Величка зайнявся цегляний гараж. Працівники державних пожежно-рятувальних частин №4 та №19 м. Ковеля, які прибули на місце події вже за 6 хвилин, об 11:11 локалізували пожежу, а об 11:59 її ліквідували. Вогнем пошкоджено 50 м.кв. перекриття, знищено 5 м.кв. дерев’яного перекриття, гумові шини, будівельні матеріали та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Об 11:05 зателефонували до служби «101», що на вулиці Гагаріна, що в Рожищі, спалахнув дерев’яний житловий будинок, критий шифером. За 25 хвилин загасили пожежу будівлі працівники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рожища. Вогонь пошкодив лише 4 м.кв. стіни.

Ймовірна причина пожежі - встановлюється.

О 15:05 надійшло повідомлення до служби «101», що у селищі Торчин Луцького району зайнялося дерев’яне складське приміщення. Вже за 4 хвилини на пожежу прибули вогнеборці 20-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Торчина, згодом 2-ї ДПРЧ м.Луцька та місцевої пожежної охорони села Білостік. О 15:23 пожежа локалізована, о 17:03 ліквідована.

Причина пожежі – встановлюється.

О 18:36 люди зателефонували до служби «101», що у селі Боровичі Маневицького району виникла пожежа у цегляній котельні. Вже за три хвилини на місце події примчали працівники місцевої пожежної охорони села Боровичі, їм на допомогу за декілька хвилин прибули працівники місцевої пожежної охорони села Колки та 13-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі. Вже о 18:55 спільними зусиллями вогнеборці локалізували пожежу, а 19:18 вдалося повністю її ліквідувати. Вогнем пошкоджено 20 м.кв. покриття та перекриття будівлі.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації пічного опалення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гараж, будинок, склад - на Волині горіло чотири будівлі
01 грудень, 2017, 09:53