Волинянина ошукав невідомий, який збирав гроші «на церкву»

Волинянина ошукав невідомий, який збирав гроші «на церкву»
Протягом доби до органів та підрозділів поліції області надійшло п'ять повідомлень про скоєння шахрайств.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Учора, перед обідом до Луцького відділу поліції звернувся 43-річний житель обласного центру із заявою про шахрайство. Чоловік повідомив, що по 11 годині до нього додому прийшов невідомий та під приводом збору коштів на діяльність церкви заволодів грошима у сумі 1 тис. 700 грн.

До Старовижівських поліцейських звернулася 29-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що в серпні 2014 року її знайома під приводом позики, заволоділа грошима в сумі майже 1,5 тис. дол. США.

До Луцьких поліцейських цього ж дня надійшла заява 38-річного жителя обласного центру про те, що 23 листопада невідомий шахрайським шляхом під приводом продажу через інтернет-сайт силового тренажеру, заволодів грошима в сумі 2 тис. грн. Гроші потерпілий перерахував через інтернет на картковий рахунок.

З аналогічною заявою звернувся 39-річний лучанин. Він повідомив, що ще 28 листопада невідомий шахрайським шляхом під приводом продажу трактора через інтернет-сайт викурив у нього 2 тис. 720 грн..Кошти ошуканий чоловік перерахував на картковий рахунок банку через термінал самообслуговування.

Учора близько 15 години до 25-річної потерпілої на мобільний зателефонував невідомий. Чоловік представився працівником служби безпеки банку та під приводом проведення банківської операції з розблокування рахунку заволодів грошима на суму понад 2 тис. грн..

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Поліція вкотре застерігає громадян бути пильними і не попадатися на гачок до шахраїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянина ошукав невідомий, який збирав гроші «на церкву»
01 грудень, 2017, 11:31