Відзначення Дня Збройних сил України у Луцьку. ФОТО

Відзначення Дня Збройних сил України у Луцьку. ФОТО
Святковим концертом, нагородами та привітаннями відзначили волинських військовослужбовців Збройних сил України.

Нагороджували бійців у Палаці культури міста у середу, 6 грудня.

Святкове дійство розпочали із виконання державного гімну України. Опісля вшанували полеглих бійців хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Героїв на Театральному Майдані та до Алеї Почесних поховань у Гаразджі.

Військовий комісар Волинського обласного військомату Роман Кулик привітав усіх присутніх із святом.

«Щороку відзначаємо День Збройних сил України, який у теперішніх умовах боротьби за незалежність та територіальну цілісність має особливе значення. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламності духу яких наша держава залишається суверенною. І хоча для перемоги над ворогом треба зробити іще багато, наші Збройні Сили з кожним днем стають сильнішими, досвідченішими та більш майстерними», - зазначив військовий комісар.

Військовий капелан Михайло Бучак вручив нагороди за поданням громадської організації «Військові капелани Волині» з благословення митрополота Луцького та Волинського Михаїла, зокрема медаль «За жертовність і любов до України» отримав Роман Кулик.

Також капелан нагородив командира підрозділу Національної Гвардії України 1141 Василь Гуртовський та заступник командира Національної Гвардії 1141.

Нагороджували бійців і представники влади. Так, військових, волонтерів та медиків нагороджували голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де батьки загиблих а АТО???
Відповісти