Луцькі патрульні зустрілися зі студентами-«педагогами». ФОТО

Луцькі патрульні зустрілися зі студентами-«педагогами». ФОТО
Патрульні поліцейські Луцька провели зустріч зі студентами педагогічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Захід відбувся сьогодні, 7 грудня, в рамках програми міжнародної організації IREX, яка називається ПОЛіС (Поліція і Спільнота). Організували його представники педагогічного факультету та Молодіжного центру Волині, – повідомляють у прес-службі правоохоронців.

Учасники поділились на 5 груп і спілкувались у форматі «живої бібліотеки». З кожною групою по черзі розмовляв один працівник Патрульної поліції Луцька. Тож студенти мали змогу поставити будь-які запитання, а полісмени радо відповідали. Загалом молодь має уявлення про роботу Патрульної поліції, але сьогодні студенти більше дізнались про діяльність різних підрозділів поліції, про алгоритм реагування на виклики, що надходять службі 102, про ситуацію з безпекою в місті.

Студенти, які вчаться на вихователів дошкільних закладів та соціальних педагогів, зрозуміли, чому в своїй майбутній роботі з дітьми, сім’ями та соціально вразливими верствами населення так важливо комунікувати з поліцією, чому потрібно прививати поняття особистої безпеки змалку та не замовчувати випадки насильства в будь-яких проявах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі патрульні зустрілися зі студентами-«педагогами». ФОТО
07 грудень, 2017, 18:29