На Волині посадовця автодору судили за яму на дорозі

На Волині посадовця автодору судили за яму на дорозі
Водій автомобіля Audi С4 з реєстраційними номерними знаками, які видані у місті Влодава Республіки Польща, в’їхав у вибоїну, внаслідок чого іномарка отримала механічні пошкодження.

Це трапилося у жовтні цього року на дорозі між селами Доротище та Заріччя Ковельського району, – пише Район.Ковель.

Ковельський відділ поліції склав протокол про те, що начальник філії «Ковельський автодор» Роман Денисюк порушив правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг, в результаті чого «постраждало» авто.

З’явившись на виклик до суду, Роман Денисюк не визнав факт вчинення правопорушення. Він пояснив, що станом на жовтень 2017 року на філію «Ковельський автодор» виділено всього-на-всього 13 тисяч гривень, з яких на ямковий ремонт коштів взагалі не було заплановано, а тому роботи не могли бути виконані. Крім цього, за його словами, інформації про ямковість на ділянці автодороги Т-0311 між селами Доротище та Заріччя до філії не надходило.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська вказала, що винуватість начальника автодору відділом поліції не доведено належними та допустимими доказами. Мовляв, у цьому випадку Роман Денисюк як посадова особа не є учасником дорожнього руху. Суду також не надано доказів, які б підтверджували його повноваження як начальника «Ковельського автодору» щодо ремонту та утримання зазначеної в адмінпротоколі автомобільної дороги.

Отож, провадження в справі суддя закрила у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Утримувачем доріг є Служба автомобільних доріг у Волинській області. Причому тут автодори.Вони є виконавцями. Замовником є Служба. Коли наші поліцаї стануть грамотнішими.
Відповісти
БляХєр не сплативши в казну за розмитнення хоче ше й права качати. Вкуси себе за сраку, ти тут на птічіх правах
Відповісти