У Луцьку здорожчає харчування дітей у школах та садочках

У Луцьку здорожчає харчування дітей у школах та садочках
Із 2018 року зросте норма коштів, яку виділятимуть на харчування дітей, які вчаться у дошкільних навчальних закладах та школах.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради 20 грудня.

Очільниця управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко розповіла, що у садках сума змінюється залежно від групи, у якій навчаються діти. У ясельній групі для малюків до 6 років харчування однієї дитини зростає на 6 гривень, для дошкільнят старшої групи – на 7,7 гривні.

Ідеться й про зростання вартості харчування в школах – для дітей пільгових категорій воно зростає до 20 гривень, в НРЦ - до 26 гривень та до 50 гривень вихованців шкіл-інтернатів.

На питання, чому відбувається зростання вартості харчування, Лещенко повідомила, що змінюється індекс інфляції. За її словами, на частку батьківської плати це не впливає. Проте після заперечень директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, Лещенко зауважила, що батьківська плата таки зазнає змін, але незначних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А давати дітям все одно будуть вінегрет
Відповісти
а комбінат шкільного харчування не пробували перевірити по яких цінах поставляються продукти у шкільні їдальні для приготування їжі??? Спочатку врегулюйте захмарні ціни продуктів у шкільних їдальнях, а потім вже списуйте на інфляцію...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку здорожчає харчування дітей у школах та садочках
20 грудень, 2017, 12:30