Волинь отримала 2 габаритно-вагові комплекси

Волинь отримала 2 габаритно-вагові комплекси
Для збереження доріг Волинь отримала 2 габаритно-вагових комплекси.

Оскільки Волинь – регіон із широко розвиненим аграним сектором, до того ж, прикордонна зона, такі комплекси – необхідність, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Тим паче, що цьогоріч ввели в експлуатацію один із стратегічних дорожніх напрямків – дорогу Н-17 Львів-Радехів-Луцьк та розпочали ремонт не менш важливого шляху – Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

Щоб підвищити рівень безпеки на дорогах, зберігши їх покриття, сьогодні, 20 грудня 2017 року, Волинь отримала 2 мобільні вагові комплекси. До слова, один такий комплекс коштує 1 млн 400 тис. грн.

Варто зазначити, що управління Укртрансбезпеки в області підписало меморандуми про співпрацю майже з усіма перевізниками. Тож останні беруть на себе зобов’язання не перевищувати вагові параметри. Робота у такому форматі – більше ніж ефективна, тому її продовжать і у наступних роках.

Для ефективної роботи дорожньої інспекції, мобільні габаритно-вагові комплекси планують дооснастити сучасною технікою та створити необхідні умови для комфортної роботи працівників у будь-яку пору року.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.