Суд вирішив арештувати 2,5 мільярда доларів Коломойського і Боголюбова

Суд вирішив арештувати 2,5 мільярда доларів  Коломойського і Боголюбова
Високий Суд Лондона видав наказ про всесвітній арешт активів колишніх власників та керівників «ПриватБанку» Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова обсягом понад 2,5 мільярда доларів.

Про це повідомляє 24 канал.

«ПриватБанк» розпочав судовий процес у Високому Суді Лондона проти своїх колишніх власників та керівників - Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського та Боголюбова, та шістьох компаній, які їм ймовірно належать або знаходяться під їхнім контролем», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наказ про арешт активів було видано на підставі наданих суду детальних доказів, які доводять, що «Коломойський та Боголюбов вивели з банку майже 2 мільярди доларів США шляхом проведення низки незаконних операцій, в результаті яких, кошти переводились на компанії, які їм таємно належали або знаходились під їхнім контролем».

Раніше повідомлялося, що шляхом цього судового процесу «ПриватБанк» планує повернути кошти, сума яких, разом з процентами, становить понад 2,5 мільярди доларів.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 року «ПриватБанк» перейшов у державну власність. Держава отримала 100% в його капіталі, фінустанова була докапіталізована на суму 116,8 мільярда гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно це треба зробити! Так грабанути країну і спокійно ніжитись за кордоном?! Ще "плюси" в них забрати, щоб припинили бруд лити і розбрат чинити в Україні!!!
Відповісти
А наш голова які компанії має,тіж що і його друг коломойський.Хто тепер фінансуватиме кріп?
Відповісти
Останні новини
Суд вирішив арештувати 2,5 мільярда доларів Коломойського і Боголюбова
21 грудень, 2017, 03:17