ОСББ у Нововолинську отримають 207 тисяч гривень

ОСББ у Нововолинську отримають 207 тисяч гривень
Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Нововолинська у 2013 році отримають 207 тисяч гривень з міського бюджету.

Такі кошти виділила міська рада за Програмою сприяння діяльності ОСББ у Нововолинську та смт Жовтневому на 2013-2015 роки, повідомили у прес-службі Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Ініціатори створення та розробники Програми для нововолинських ОСББ – Асоціація ОСББ «Містечко», яка реалізовує проект «Влада та ОСББ – крок назустріч!» за підтримки Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та фінансового сприяння Міжнародного фонду «Відродження».

За словами керівника Асоціації ОСББ «Містечко» Руслана Володарчика, який є також керівником проекту, спочатку на підтримку об’єднань планували виділити 100 тисяч гривень, однак депутати міськради взялися жваво відстоювати фінансування об’єднань за програмою. Зрештою затверджена сума склала 207 тисяч гривень, з яких 57 тисяч – кошти, які не були використані у 2012 році й перенесені для використання у 2013-му, а 150 тисяч виділено вже з міського бюджету, що закладений на 2013 рік.

Першочерговість отримання цих коштів для фінансування потреб нововолинських об’єднань визначатиме Рада голів ОСББ за критерієм дольової участі.

Програма підтримки ОСББ у Нововолинську – вже третя у Волинській області. У 2011 році така Програма була прийнята в Луцьку, а наприкінці 2012-го облрада затвердила обласну Програму підтримки ОСББ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОСББ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.