На Волині сім’я отруїлася газом, мати і двоє дітей – в лікарні

На Волині сім’я отруїлася газом, мати і двоє дітей – в лікарні
У волинському селі через несправність газової плити постраждала сім’я.

Матір із двома дітьми медики доправили до лікарні, – повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, на номер «103» надійшов виклик із одного з сіл, в якому повідомлялося про те, що п’ятирічній дівчинці з невідомих причин стало «погано». Приїхавши на місце події, лікарська бригада ЕМД виявила, що у будинку, де проживала багатодітна сім’я, стався витік природного газу. На момент приїзду медиків одна дитина втратила свідомість, ще одна дитина і мама скаржилися на погане самопочуття, нудоту, головокружіння.

Негайно родину вивели з приміщення на вулицю. Було організовано провітрювання житлового приміщення. Кількох хвилин перебування на свіжому повітрі було достатньо, аби потерпілі одразу ж відчули полегшення.

Проте двох дітей та їх маму бригада ЕМД все-таки транспортувала до лікувального закладу. Під час транспортування потерпілих забезпечили подачею кисню. Дітей в задовільному стані госпіталізували в медичний заклад для подальшого медичного спостереження.

Як виявилось, у будинку була несправна побутова газова плита: полум’я згасло, а газ продовжував надходити, та ні дорослі ні діти нічого не відчули. Лікар ЕМД виявила несправність і одразу повідомила газову службу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині сім’я отруїлася газом, мати і двоє дітей – в лікарні
26 грудень, 2017, 16:37