Пасажир захищав водія луцького автобуса, який порушив правила руху

Пасажир захищав водія луцького автобуса, який порушив правила руху
У Луцьку патрульні поліцейські винесли постанову щодо водія автобуса, який порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Волинської області.

Екіпаж патрульних вранці 4 січня побачив водія автобуса, який повернув зі смуги, призначеної для руху прямо, наліво, на вулицю Набережну з Ковельської.

Інспектор перепросив у пасажирів, поінформувавши, що на водія виноситимуть постанову, оскільки він наразив їхні життя на смертельну небезпеку, тому кілька хвилин доведеться почекати. Однак не всі це зрозуміли, один з пасажирів почав обурюватись, звинувачуючи інспектора в усіх можливих гріхах.

Патрульні погодились на пропозицію водія, аби винести на нього постанову на кінцевій зупинці, що й було зроблено біля залізничного вокзалу.

Чоловік отримав постанову, за якою передбачено 255 гривень штрафу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і правильно зробив
Відповісти
Все правильно коп сказав, а то там таких розумних які "спішать" багато, їдуть до кінця а потім в наглу підрізають. + поліцейському за розуміння і складання постанови на кінцевій, бо заставляти людей чекати 20 хв це не нормально...
Відповісти
Тут погано відрегульована робота світлофора.Тому на мосту треба довго чекати щоб повернути.Поліцейського вважаю правим.Водії автобусів там часто порушують.
Відповісти
а де протокол що інформаційний знак не дублюється і відсутня розмітка, ямища на смузі руху?, якщо розмітка відсутня то означає що рух по Ковельській має 1 смугу і водій через габарити ТЗ зайняв відповідне крайне положення здійснюючи обї’зд ями повернув ліворуч! Тож постанова патрульних підлягає скасуванню та криків "ЗРАДА" все проти НАС !!! Знак висить за 300 метрів до перехрестя, його невидно бо не відповідає ДСТУ........ Вовченко твої працівники порушують права людини!
Відповісти
Бог ти мій, який же міліціонер - селюк. "Слідующе перехрестя", "заняти смугу на мостові". Займає 20 хв, лол, всього лиш 20 хв. Пиздюк.
Відповісти
Люди на роботу запізнюються із-за цих тпих правил!
Відповісти
Останні новини
Пасажир захищав водія луцького автобуса, який порушив правила руху
04 січень, 2018, 12:52