У волинському селі люди самотужки відремонтували всі дороги

У волинському селі люди самотужки відремонтували всі дороги
У волинському селі Воєгощі Камінь-Каширського району мешканці вирішили не оглядатися на владу з Києва і Луцька та взяли справу ремонту доріг у свої руки.

Про це повідомляє Вісник і К.

«Кілька років тому через величезні глибокі баюри центральною вулицею було страшно їхати, бо це для автовласника запросто могло завершитися загубленим колесом або побитою підвіскою. Минали центр села і маршрутки. Доїжджали до зупинки, що за три кілометри звідси, і розверталися. Людям доводилося прямувати туди пішки», – каже мешканець села Віктор Чмих.

Селяни дружно скинулися грошима. Збирали по 100, 500, 1000 гривень – як коли. Люди самі закупили потрібні матеріали, залучили власну техніку та взялися до роботи. Навіть відремонтували старенький списаний причіпний грейдер, який раніше був на балансі автодору, а тепер справно допомагає громаді.

За короткий час селянам вдалося відремонтувати майже всі вулиці, а також прокласти кілька нових автошляхів. Тепер воєгощанці намагаються підтримувати їх у належному стані, чи не щотижня грейдерують дороги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі люди самотужки відремонтували всі дороги
16 лютий, 2018, 21:26