На Волині водій вдарив патрульного на очах у дитини та дружини. ФОТО

На Волині водій вдарив патрульного на очах у дитини та дружини. ФОТО
Постанова, 2 протоколи і загроза криміналу – наслідки порушень одним водієм. На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин на автозаправці екіпаж ковельських патрульних зупинив WV Transporter за порушення правил дорожнього руху, а саме, на передньому сидінні, біля водія, сиділа малолітня дитина.

Та 31-річний водій агресивно відреагував на зауваження полісменів, відмовився показувати документи і одразу зателефонував на 102, поскаржившись на дії поліцейських, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Після цього він продовжив вчиняти агресивні дії щодо патрульних, шарпав за формений одяг, вживав нецензурну лайку. Водій всіляко провокував патрульних та завдав одному з інспекторів тілесних ушкоджень в обличчя.

«Оскільки на вулиці було холодно і необхідно було скласти адміністративні матеріали, водієві запропонували доставити його дружину й малолітню доньку додому, в с. Куснища, неподалік. Однак той відмовився, продовжуючи говорити, що його з дитиною «тримають на морозі», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Назар.

Врешті, чоловік отримав від патрульних постанову за порушення ПДР та 2 протоколи (дрібне хуліганство і злісна непокора правоохоронцям).

За інформацією Ковельського відділу поліції, щодо інциденту вже відкрито кримінальне провадження. Це перший випадок, від часу запуску Патрульної поліції Ковеля, коли порушник завдав інспектору тілесних ушкоджень і може отримати за це кримінал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
во дурачок, якби не видєловався то б і штрафа не мав, провірено!)
Відповісти
В Америці вже б застрілили
Відповісти
добре що ножичками його не поштрикали
Відповісти
Треба посадити на максимальний термін і в газетах написати, щоб інші знали і боялися.
Відповісти
На жаль, такі "герої" у нас не рідкість.
Відповісти
В Америці цей водій вже б сидів в тюрмі, або був застрілений.
Відповісти