У прокат виходить новий український мультик

У прокат виходить новий український мультик
Компанія «Animagrad» представила Державному агентству з питань кіно готову повнометражну анімаційну картину «Викрадена принцеса» режисера Олега Маламужа, яка у березні виходить у прокат.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, – пише Укрінформ.

«У широкий кінотеатральний прокат в Україні «Викрадена принцеса» вийде вже 7 березня. Перебуваючи на стадії виробництва, права на прокат фільму вже були попередньо продані на більш ніж 30 територій», – зазначають у Держкіно.

На переконання голови агентства Пилипа Іллєнка, ця стрічка складе конкуренцію діснеєвським мультикам. «Приємно спостерігати, як на наших очах в Україні з'являється національний продукт, що може скласти конкуренцію стрічкам Піксара та Діснея. Також хочу запевнити, що, крім імен персонажів, з відомою казкою Пушкіна цю стрічку мало що пов'язує. Якщо ви сумніваєтеся в моїх словах, запрошую переглянути фільм в кінотеатрах вже з 7 березня», – сказав після перегляду Іллєнко.

Проект «Викраденої принцеси» став одним із переможців дев'ятого конкурсного відбору Держкіно, яке надало йому фінансову підтримку розміром 19 млн 44,4 тис. грн., що становить майже 20% від загальної вартості виробництва фільму.

Зрежисував стрічку Олег Маламуж. Автор сценарію – Ярослав Войцешек, продюсер – Єгор Олесов, художник-постановник – Крістіан Коскінен.

Ця дивовижна історія сталася у чарівному місті Києві за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрічає прекрасну Мілу і закохується в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина є донькою київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з'явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могуть. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за викраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У прокат виходить новий український мультик
01 березень, 2018, 10:22