Рівнян затримали на видобутку бурштину на Волині

Рівнян затримали на видобутку бурштину на Волині
На території Куклинського лісництва Маневицького району на видобутку бурштину затримали четверо жителів Рівненської області.

Правопорушників виявили поблизу села Лісове, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Поліцейські з’ясували, що всі четверо правопорушників – мешканці сусідньої Рівненщини. Найстаршому з них 30 років, іншим 28, 27 та 21 рік. У незаконних старателів правоохоронці вилучили лопати.

Слідчі Маневицького відділу поліції за цим фактом розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бурштин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці хотіли заробити на кусок хліба, але чомусь їм неможна, можна тільки мити помпою під їхнім дахом, цікаво що думають і як сплять ці продажні поліціянти з можновладцями які створили це мєнтовсько-провладне-кримінальне кодло і знущаються над простими людьми, за лопату два роки як за колосок в 33-му, але вони забули що за такі діяння вже починаючи з 45-го почалась жорстока розплата з такими покидьками найрадикальнішими методами, на цій землі на цій теріторії цими ж людьми тільки в інший час, задумайтесь ви знову повертаєте ті часи.Слава Україні!
Відповісти
Останні новини
У «StrikeCity» нове смачне меню
02 березень, 2018, 19:42
Рівнян затримали на видобутку бурштину на Волині
02 березень, 2018, 19:19