«Автоандони» пертворили газон біля луцького будинку в суцільне болото

«Автоандони» пертворили газон біля луцького будинку в суцільне болото
Недобросовісні паркувальники перетворили газон у дворі на вулиці Кравчука 22-24 у Луцьку на суцільне місиво.

Фото місця, де раніше зеленіла трава, виклали на сторінці Депатраменту муніципальної варти Луцької міської ради у мережі Facebook.

"Це двір Кравчука 22-24 і колись тут був газон. Проте у даному дворі мешкають ось такі "редиски".... Потім такі водії розповідають, як вони люблять місто та країну, але самі ж її нищать", - йдеться у дописі. Мовляв, автівка, яка заїжджає на мокрий газон, просто не залишає траві жодних шансів. Тож муніципали налаштовані рішуче боротися із подібними випадками. Вон закликають небайдужих длучан робити зауважиення т аповідомляти на гарячу лінію.

"Шановні сусіди, не мовчіть!!!!!!! Робіть зауваження таким НАХАБАМ, фотографуйте їх та знімайте відео і направляйте на нашу Гарячу лінію 067 000 067 9", - повідомляють на сторінці муніципалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вікіпедія каже що газоном там зовсім не пахне, хоча паркувальникі ті м.даки ще з тих. Газо́н (фр. gazon — «дерен») — природне декоративне покриття, яке складається з штучно висіяних, або висаджених рослин, які утворюють рівномірне площинне покриття.

Згідно з правилами дорожнього руху газон - це ділянка однорідної території із дерновим покривом, який штучно створюється шляхом посіву і вирощування дерноутворювальних трав (переважно багаторічних злаків) або одернування.[1]
Відповісти
А де паркуватися? Робіть стоянки, а не ліпите будинки один на одному.
Відповісти
Все це виглядає справедливо,але лише з одного боку. А чому шановні працівники муніципальної варти не кажуть,що у міськвиконкомі вже два роки обіцять провести благоустрій територіх цього двору,який якраз передбачає створення додаткових місць для парковки авто.Обіцяють і на цей рік,однак,чи благоустрій буде- питання риторичне....

Відповісти
У нормальних новобудовах більшіть є паркомісця для кожної квартири. У будинках , які будувалися 30-40 років тому, паркомісць може 10-15 на величезний будинок . Авто має кожна 3 сім‘я, куди паркуватися????? На ніч можна на платну стоянку ( якщо є поблизу) а вдень куди????? От і паркуються , як тетріс, хто куди впаде). А нас тільки бачать проблему, виставлять на показ всім, а як вирішити, спихають одне на одне. Виділяються гроші на все державою, просто вони не доходять до місця призначення. Знайома розповідала, що коли працювала у Автодорі, поки асфальтували вулицю, десяток приватних дворів заасфальтували, а дорогу зробили таку тонку, що через 2 роки вмя в ямах стала, ще гірше зробили
Відповісти
Вам с...ки завжди буде мало стоянок, хіба важко поставити авто в сусідньому дворику де є вільні місця, чи на стоянках магазинів поблизу, важко пройти 100м???треба місити землю??? я розумію зимою коли замерзла земля, а от весною не жалко нічого живого
Відповісти
Де паркуватись???? Коли одне "бидло" купить 2 буса на бляхах і третю легкову і припаркується,що іншим вже нема куди паркувати свої авто.
Відповісти
В мене в дворі 60% машин на бляхах!!! Де ставити українську машину???
Відповісти
Просто люди знахабніли. Кожен думає тільки про себе, а на інших їм начхати. А ті що не мають авто-думають про газон,яким там імне пахло)))
Відповісти
Останні новини
«Автоандони» пертворили газон біля луцького будинку в суцільне болото
11 березень, 2018, 06:28