Опублікували відео нищівної аварії біля «Променя» в Луцьку

Опублікували відео нищівної аварії біля «Променя» в Луцьку
У Луцьку затримали нетверезого водія, який створював аварійні ситуації на дорозі та пошкодив чужі автомобілі.

Велике релігійне свято, «білий» день, багато людей, - усе це не стримало нетверезого водія від порушень ПДР, які могли закінчитись трагічно і для нього з пасажиркою, і для невинних громадян, - повідомили в управлінні патрульної поліції у Волинській області.

1 квітня, близько 14:50, екіпаж патрульних помітив на кільці біля проспекту Василя Мойсея Daewoo Matiz, водій якого порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу в русі. Полісмени прослідували за ним, аби зупинити і оформити постанову. Однак водій-порушник почав здійснювати незрозумілі маневри на дорозі, створюючи аварійні ситуації та змушуючи інших екстрено гальмувати й змінювати напрямок руху.

«В якийсь момент він на швидкості виїжджає на зустрічну смугу, вдаряє Volkswagen, якого відкидає в Mercedes. Сам Daewoo Matiz влетів на кільце, на бордюр, у нього вирвалось переднє ліве колесо. Інші автомобілі також зазнали значних пошкоджень: у Volkswagen відірвався задній міст і два колеса, а в Mercedes відлетів передній бампер, пошкодились фари. Дивом у ДТП ніхто не постраждав», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Дмитро – один з очевидців автопригоди.

39-річного порушника освідували в наркодиспансері: мав 1, 05 проміле алкоголю в крові, що в понад 5 разів вище допустимої норми.
На нього оформили 4 адміністративні матеріали: за керування в стані сп’яніння, створення аварійної обстановки, вчинення ДТП, відсутність реєстраційних документів і поліса страхування.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де звук?!
Відповісти
була шашечка на мерсі...і оп немає
Відповісти
в пінгвіна страховку перевірили?
Відповісти
Корито на бляхах розвалилось від удару мініка на украх :)
Відповісти
Чувак на Шкоді реальний неадекват... Йшов в лівому ряді при пустому правому а далі при приближенні поліцейської машини показав правий поворот і не уступив дорогу...
Відповісти
господи, там навіть удару не було. в пасата колеса відлетіли від того, що авто розвернуло.... це просто мрак, в якому ж стані те корито було. як вони проходять той техогляд в польщі - загадка
Відповісти
Останні новини
Опублікували відео нищівної аварії біля «Променя» в Луцьку
01 квітень, 2018, 19:38