Волинські поліцейські знищили незаконну зброю

Волинські поліцейські знищили незаконну зброю
На Волині знищили майже 90 одиниць зброї та боєприпаси.

У райцентрі Горохів на території ТзОВ «Горсталь» працівники поліції знищили вилучену, знайдену та добровільно здану на території області зброю й боєприпаси, - інформує ГУНП у Волинській області.

На підприємстві, у вогняній печі переплавили 89 одиниць зброї, зокрема, 19 пістолетів і револьверів травматичної дії, 29 газових пістолетів і револьверів, 2 стартові пістолети, 2 пневматичні гвинтівки, пневматичний пістолет і револьвер, одна гвинтівка Маузера, 14 одиниць холодної зброї. Окрім того, знищили 17 мисливських патронів та майже 2 тисячі боєприпасів до стрілецької зброї.

Поліція наголошує, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність.

Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На фото є два ножі, які не відносяться до холодної зброї. Також пневматичні гвинтівки з калібром 4.5 мм, а також пневматичні пістолети є дозволеними, згідно з Законом України.
Відповісти