Без документів і з «перегрузом»: поблизу Луцька затримали дві фури

Без документів і з «перегрузом»: поблизу Луцька затримали дві фури
На автодорозі Луцьк-Рівне поблизу Цуманського перехрестя працівники управління Укртрансбезпеки в області зупинили дві фури без документів на перевезення вантажу.

За словами інспектора Артура Чапали, вантажні автівки рухалися із перевантаженням, - інформує Суспільне Волині.

«Після того, як їм запропонували пройти ваговий контроль вони сказали добре, але через певний час змінили свою думку і сказали, що їх транспортні засоби поламалися і вони не можуть заїхати для того, щоб пройти вагу. Ми повідомили працівників поліції, приїхала слідчо-оперативна група, яка зібрала пояснення у водіїв. У подальшому водії не можуть продовжувати рух, тому будуть складені акти про порушення транспортного законодавства. Адже вони відмовилися проїздити через вагу. Далі ці акти будуть направлені на розгляд відповідно за місцем реєстрації перевізників», – повідомив старший державний інспектор Управління Укртрансбезпеки в області Артур Чапала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штрафи для цих шкідників треба призначати захмарні. Яскравий приклад це дорога з Луцька до Маневич, на це просто нема слів... За державні, а в значній мірі і наші кошти ремонтуються дороги. Перегружені самосвали з щебнем і піском їх нищать, звичайні аатомобілісти трощать своє майно по тих траншеях а хтось собі кришить бабло і в с..ці всіх бачив.
PS. А за оці валяння дурника, що машина зламалась і не може заїхати на вагу треба встановити максимально можливе покарання, так як за відмову освідування на вміст алкоголю(відмовився-значить п'яний)
Відповісти
Останні новини
Без документів і з «перегрузом»: поблизу Луцька затримали дві фури
12 квітень, 2018, 13:07