Надію Савченко допитали на поліграфі

Надію Савченко допитали на поліграфі
Надію Савченко допитали на поліграфі, проте безрезультатно.

За словами її сестри Віри, детектор брехні не може зафіксувати коректні результати у людини, яка голодує понад двадцять днів, - пише ТСН.

"Некоректні абсолютно покази, тому що не можна в такому стані проходити. Поки що взята пауза і адвокати розуміють, що юридично на справу цей поліграф навряд чи вплине", - прокоментувала Віра Савченко.

Сам допит тривав близько п'яти годин у слідчому ізоляторі СБУ без участі адвокатів. Заарештована вимагала максимальної публічності процесу, проте журналістів на допит не пустили.

Минулого тижня із Надією Савченко вже зустрічалися експерти, аби за допомогою детектора перевірити: чи справді вона разом із поплічниками планувала підірвати Верховну Раду, чи лише грала на камеру. Перший етап Савченко тоді пройшла успішно - психологічний та фізичний стан підозрюваної експертів задовольнив.

Підозрювану у підготовці теракту в урядовому кварталі Надію Савченко звозили до судових експертів, щоб за допомогою електроніки перевірити, чи справді вона разом із поплічниками планувала підірвати Верховну Раду. Та Савченко відмовилася від цієї процедури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такіх підарасів які сидять в раді довно треба підірвати !!! Пенсію дали 1500 грн а собі зарплату 50000тис (мінімум)
Відповісти
Відповісти мають ТІ хто звільнив її з полону, дав Героя України, і тривалий час спостерігав як вона возила зброю для знищення Українців.
Відповісти
Не розумцю, що так не зрозуміло ,що вона психічно хвора? Навіщо той поліграф? Просто психолог нехай проаналізує її поведінку.
Відповісти
З нею все і так зрозуміло.
Відповісти