Джинси – предмет гардеробу, який не втрачає актуальності*

Джинси – предмет гардеробу, який не втрачає актуальності*
Сьогодні, мабуть, немає людини у цивілізованому світі, в якої не було б джинсів. Історія темно-синіх штанів вже налічує більше сотні років, та не втрачають актуальності і в наш час. Історія походження джинсів сягає епохи «золотої лихоманки» у Америці, де золотокопачі жалілися на якість робочого одягу. Майбутні засновники фірми Levi’s зреагували блискавично, надаючи те, що було потрібно робочому люду – міцні та якісні штани. Тканина привозилася з європейського міста Нім і дістала назву «денім».

Через кілька десятиліть джинси перестали бути одягом робітників та швидко розповсюдилися серед іншого населення. Піком спалаху «джинсового безумства» стала поява Мерілін Монро у штанах з деніму на телебаченні.

Потім відбулася джинсова революція, в якій втілилися дизайнерські фантазії. Відтоді джинси бувають найрізноманітнішого крою, кольору та стилю. А які до смаку вам?

Компанія Мега Джинс (https://mega-jeans.com.ua/dzhinsy/) пропонує увазі величезний вибір джинсів на будь-який смак. Нижче приведені поради, як вибрати джинси і лишитися задоволеним.

1. Визначитися зі стилем. На сьогоднішній момент існує мінімум п’ятірка різновидів деніму – класичні, завужені, «бойфренди», з завищеною талією, вільного фасону. На основі цих різновидів створюються дизайнерські новинки, що кожного року змінюються. Основні прийоми – затертість на колінах та спереду колошв, штучно створені дірки, прикрашення бісером, мереживний декор та їх комбінація. Визначте, наскільки вам підійде один із стилів, який має бути фасон, враховуючи тип фігури.

2. Колір не менш важливий, як і стиль. Темні джинси пасують для тих, хто вважає свою фігуру не достатньо стрункою, світлі – навпаки будуть гарно «сидіти» на фігурах мініатюрних розмірів. Вдало підібраний денім здатний маскувати недоліки, підкреслюючи гарний смак.

3. Завжди міряйте перед тим як купити. Покупка онлайн можлива тільки з урахуванням всіх параметрів (розмір стегон та талії, зріст). Існує один лайфхак, як обійтися без примірки. Для цього слід обгорнути пояс джинсів навколо шиї, якщо кінці вільно стикаються один з одним, то це потрібний розмір. Наскільки ефективний цей метод для джинсів з заниженою талією чи навпаки (завищеною) можна перевірити, протестувавши.

Ще вагаєтесь, де купити джинси? Заходьте на сайт Мега Джинс та обирайте доступну та якісні джинси.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.