«Волинь» програла «Колосу» із Ковалівки

«Волинь» програла «Колосу» із Ковалівки
Луцька «Волинь» у домашньому матчі поступилася «Колосу» з Ковалівки із рахунком 0:1.

Про це повідомляє прес-служба луцького ФК.

Початок гри з боку обох команд був досить спокійним та обережним. Ближче до середини першого тайму волиняни заграли активніше, заробляючи стандарти та постійно створюючи небезпечні ситуації біля воріт суперників. Найкращий момент у «Волині» стався на 27-й хвилині: Олег Марчук віддав шикарний розрізний пас на Володимира Коробку, а нападник увійшов до штрафного майданчика та пробив повз голкіпера «Колоса» Антона Яшкова, але влучив у штангу.

Відчувши небезпеку, наприкінці тайму активізувалися уже гості. На 37-й хвилині Богдан Когут потягнув удар з меж карної зони, а у випадках із зрізкою Сафонова у небезпечному напрямку та ударом Володимира Лисенка м’яч пролітав повз наші ворота. На перерву команди пішли без забитих голів.

Другий тайм знову розпочався з активності «Волині». Після першого ж кутового завершувати епізод міг Олександр Сафонов, якого, схоже, притримували у карній зоні «Колоса». Утім, арбітри зустрічі порушення правил у епізоді не помітили.

Віктор Богатир та Руслан Костишин випустили «свіжу кров» до складу своїх команд, а «джокери» гостей виявилися більш ефективними. На 62-й хвилині луцькі футболісти пропустили стрімку контратаку, і після прострілу Юрія Соломки дальню стійку сильним та точним ударом замкнув Олег Ільїн.

«Колос» одразу міг подвоювати перевагу, однак Олександр Бондаренко майже у ідентичній з гольовою ситуації пробив вище воріт Когута.

Після забитого гола команда з Ковалівки заграла впевненіше, методично перекриваючи нашим хлопцям шляхи до власних воріт. Поодинокі спроби ударів по воротах Яшкова успіху не мали, а «пожежі» у власному штрафному майданчику захисники разом із голкіпером уміло «гасили».

Фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку «Волині», яка, однак, ще не опустила луцьку команду до зони вильоту з Першої ліги чемпіонату України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла «Колосу» із Ковалівки
02 травень, 2018, 22:13