На Волині з другої спроби таки звільнять головного лікаря

На Волині з другої спроби таки звільнять головного лікаря
Головний лікар обласного бюро медико-соціальної експертизи Григорій Вдовенко йде з посади.

Про це йшлося під час засідання медичної комісії обласної ради, повідомили у прес-службі ради.

Так, члени комісії вирішили погодити звільнення Вдовенка, а депутат Галина Майко розповіла ніби розмовляла з директором бюро і той повідомив її, що погоджується з таким рішенням та має пропозиції щодо іншого місця роботи.

Потому обранці громади заслухали претендента на посаду головного лікаря обласного бюро медсоцекспертизи - Василя Тимощука. Наразі він очолює регіональну конфліктну медико-соціальну експертну комісію.

Зі слів заступника начальника профільного управління Івана Грицюка, відомства Тимошука і Вдовенка планують об'єднати. Однак, коли це станеться - точно не відомо.

Комісія рекомендувала депутатам підтримати проект рішення про призначення Тимощука головним лікарем бюро медсоцекспертизи та підписати з ним угоду на 5 років.

Нагадаємо, 26-го грудня обранці волинської громади не підтримали пропозицію про звільнення Вдовенка, а голова ОДА Борис Клімчук не захотів пояснювати депутатам, чому з лікарем не продовжуватимуть контракт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з якої спроби можна звільнити Івана Грицюка? Він вже ходити не може, хрящі обросли сіллю від хронічного сидіння, від лінощів. Оце була б цікава спроба?.. А щодо так званого губернатора, то він усе вирішує сам і незабаром буде брати першу шлюбну ніч з нареченими, як брали пани при кріпосному праві.
Відповісти
Останні новини
На Волині з другої спроби таки звільнять головного лікаря
13 лютий, 2013, 10:19