В «УДАРі» розповіли, чому блокують трибуну*

В «УДАРі» розповіли, чому блокують трибуну*
Партія «УДАР Віталія Кличка» доти блокуватиме Президію парламенту, доки кожен народний депутат не голосуватиме особисто – заявив заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР» Ігор Алєксєєв.

Про це Алєксєєв заявив на міні-брифінгу, який відбувся 13 лютого у приміщенні Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Для нас гарантії особистого голосування – це перший крок до виконання програми, яку підтримали наші виборці. Сьогодні у влади немає стабільної більшості, тому зараз важливим є кожен голос депутата і особиста позиція кожної фракції. В такому випадку депутати голосуватимуть за питання, які справді підтримуватимуть – а не ті, які «спущені» з Банкової», - заявив Алєксєєв.

«Зараз, аби довести нашу неправоту, влада лукавить і висуває різні версії і міфічні цифри про втрати, які країна нібито зазнає від блокування. Але чомусь, коли Партія регіонів була в опозиції і місяцями блокувала парламент під надуманими приводами, про втрати вона не думала. Такими своїми діями влада зайвий раз доводить, що турбується далеко не про людей. Вона турбується про свої кишені і свої інтереси», - сказав заступник голови волинського осередку партії «УДАР».

«Кнопкодави» ухвалюють бюджет, де на мільярди урізаються соціальні виплати, але зростають витрати на чиновників і пільги для бізнесу олігархів. Вони ухвалюють пенсійну реформу, головний результат якої – підвищення пенсійного віку і стажу, але без вирішення проблем пенсіонерів, додав Алєксєєв.

«Ми вважаємо, що особисте голосування – це спосіб захисту від антисоціальних і лоббістських, корупційних законів. Кнопкодавство – це серйозна хвороба українського парламенту, лікувати яку мають усі депутати», - заявив політик.

«УДАР» відповідає за свої слова! Ми не лишаємось осторонь проблем, котрі виникають по ходу нашого перебування в Парламенті. У нас є план таких змін, і ми його виконуємо. Тому зараз ми шукаємо порозуміння шляхом переговорів, і пропонуємо свій план виходу з кризи.

Має бути протестована система Рада-3 із сенсорною кнопкою. Якщо вона працює – треба її підключати. Якщо ні – приводити її до ладу, а тим часом голосувати підняттям рук або бюлетенями, як те передбачено Регламентом, - сказав Ігор Алєксєєв.

Він наголосив, що партія «УДАР» ініціює питання, «котрі заважають громадянам України спокійно жити, і домагатиметься їх вирішення – спільно з іншими опозиційними силами та усіма незалежними депутатами, які не втратили почуття відповідальності перед своїми виборцями».

«Ми прийшли до парламенту, щоб змінити ситуацію в країні. І ми її змінимо!», - заявив голова виконкому, заступник голови ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.