Виступ гендиректора «Modern Expo» здійняв фурор. ВІДЕО

Виступ гендиректора «Modern Expo» здійняв фурор. ВІДЕО
У мережі з'явилось відео, котре відображає найбільш яскраві та динамічні моменти публічної лекції Петра Пилипюка – гендиректора «Modern Expo».

Про це пише Конкурент.

Зустріч, що відбулась 27 квітня у рамках проекту «Школа свідомого громадянина», ініційованого Громадянським Рухом «СВІДОМІ», здійняла справжній фурор серед лучан та жителів області.

Цікаво, що поціновувачі пана Пилипюка знайшлися й поза межами Волині – аби послухати його мудрих порад, гості з'їжджалися навіть зі столиці, і не дарма!

Окрім жартів та незручних життєвих ситуацій, здатних підбадьорити кожного, хто був готовий опустити руки, і які з такою теплою посмішкою тепер згадує лектор, під час розмови йшлося й про серйозне. Про політику, а точніше її відсутність у діях бізнесмена, про цілеспрямованість і титанічну роботу над собою, про корпоративну культуру, про Україну і українців.

«Я повірив в цю країну і переконуюсь, що українці – талановита та працьовита нація. Ми працюємо з європейцями і бачимо, що в нас більше переваг. Адже в них все вже так сито, а ми голодні, і ми хочемо більше», - зазначив Петро Пилипюк.

Подібні зустрічі в рамках «Школи свідомого громадянина» відбуваються вже не вперше, зупинятись на досягнутому організатори не планують. Відслідковувати анонси наступних лекцій та інших заходів можна на сторінці Громадянського Руху у Фейсбук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба таких людей запрошувати в університети. Для того аби вони пояснювали, що таке Успіх, які якості для успіху, були прикладом.
Відповісти
Останні новини
Виступ гендиректора «Modern Expo» здійняв фурор. ВІДЕО
10 травень, 2018, 18:30