Обрали короля та королеву луцького «політеху». ФОТО

Обрали короля та королеву луцького «політеху». ФОТО
Аншлаг у залі та шоу на сцені. Це - не виступ зірок, так у Луцькому національному технічному університеті обирали найкращих студентів.

Конкурс «Король та королева ЛНТУ 2018» відбувся 11 травня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Розпочалось дійство із світлодіодного шоу та музичної композиції, яку виконав оркестр драмтеатру. Опісля на сцену вийшли всі учасники, яких було 9 пар, та ведучі Інна Мархевка та Микита Чибар.

Далі відбулись змагання за корони. Учасники подолали 5 конкурсів, першим із яких було відеопредставлення. Цікаво, що ролики для всіх знімала одна людина, яка за це отримала університетський «Оскар», - це Назар Дубина.

Назар Дубина
Назар Дубина


Згодом учасники дефілювали у костюмах різних країн та регіонів, які визначили шляхом жеребкування: Київської Русі, Іспанії, Японії, Греції, Бразилії, Італії, Скандинавії, Шотландії та Індії.

Вихід у костюмах Київської Русі
Вихід у костюмах Київської Русі


Перевіряли розумові здібності студентів під час інтелектуального бліцу. Серед запитань: що краще обрати – кар’єру чи кохання; чому дружина повинна працювати; у якому порядку варто в житті розташувати кохання, кар’єру, сім’ю; яка тварина має стати обличчям луцького зоопарку; 5 рис ідеального чоловіка тощо.

Конкурсанти тішили аудиторію своїми талантами: співали, танцювали, малювали. Зокрема Володимир Серветник та Марія Кіпень виконали авторські пісні, а Андрій Протасюк показав вправність у єдиноборствах. Завершальним було дефіле-танець.



У проміжках між конкурсами гостей розважали та розігрували між ними подарунки від спонсорів свята.



Захід припав до душі проректору з науково-педагогічної роботи Валентину Талаху. З його слів, конкурс став чудовим завершенням його відпустки.

«Я просто отримав велике задоволення. Я вважаю, що ходити на такі дійства дуже корисно не тільки студентам, а особливо корисно викладачам, - промовив Талах, мовляв, щоб бачили, скільки в університеті талановитих і розумних студентів. – Де ж вони є, коли я читаю лекції? Просто браво! Дуже гарно все вдалось!»

Ректор ЛНТУ Петро Савчук розповів, як на митниці просив пропустити його швидше в Україну, щоб він встиг на такий чудовий конкурс. Він похвалив учасників за хорошу підготовку.

Члени журі
Члени журі


«Ми демонструємо, що ми національний університет, а не просто політехнічний університет», - додав Савчук.

Поділилась емоціями і член журі Ірина Новосад: «Коли тебе запрошують на такі заходи, ти боїшся, що це буде три години витраченого часу. Сьогодні такого відчуття не було».

Спочатку нагородили Містера та Міс глядацьких симпатій онлайн – Дениса Коменду та Діану Савчук, потім обрали Містера та Міс глядацьких симпатій залу. Ними стали Андрій Бартошук та Ірина Дубнюк. Наступниим відзначили переможців у номінаціях – «Посмішка», «Стиль», «Елегантність», «Креативність», «Талант», «Оригінальність» та «Загадковість».

Віце-містером став Андрій Бартошук, а віце-міс – Олена Соловенюк. Звання короля ЛНТУ присвоїли Олександру Симончуку, а звання королеви – Діані Савчук.

Король та королева ЛНТУ
Король та королева ЛНТУ


Усі учасники отримали подарунки від партнерів та спонсорів свята, а після завершення дійства їх очікує афте-паті у нічному клубі «Hollywood».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ірина Домнюк, а не Дубнюк. Виправте
Відповісти
Останні новини
Обрали короля та королеву луцького «політеху». ФОТО
11 травень, 2018, 22:42