Пам’ять про Героя: дітлахи облаштували Алею Слави

Пам’ять про Героя: дітлахи облаштували Алею Слави
Алею Слави, присвячену пам’яті загиблого героя АТО, земляка Сергія Приймака, при загальноосвітній школі села Полиці облаштували учні шкільного лісництва спільно з працівниками державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс».

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Вдячними руками дорослих і дітей тут висаджені декоративні кущі, квіти. Доріжку до затишної альтанки – своєрідного місця відпочинку – викладено бруківкою.

Стрічку з нагоди відкриття пам’ятного куточка було перерізано під час свята останнього дзвоника. На гарну подію прибув директор підприємства Олександр Грицай. Він мовив вітальне слово в адресу педагогічного колективу школи за розуміння і підтримку екологічного напрямку серед учнів села і подарував шкільному колективові для щоденних потреб сучасний телевізор. А школярам, активним членам шкільного лісництва, побажав гарного творчого та змістовного відпочинку в обов’язковому поєднанні з бережливим ставленням до навколишньої природи, лісу.

На святковій лінійці лісівники нагородили переможців районного конкурсу малюнків на тему «Людина і ліс». В якості призів діти отримали грамоти підприємства та, звісно, грошові премії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пам’ять про Героя: дітлахи облаштували Алею Слави
30 травень, 2018, 06:04