«Сфотографуй себе в рамочку», - маршрутник до пасажирів

«Сфотографуй себе в рамочку», - маршрутник до пасажирів
Лучани продовжують обурюватися хамством з боку водіїв міського маршрутного транспорту.

Про черговий випадок у соціальній мережі Facebook повідомила Марія Шабала.

За словами жінки, водій маршрутного таксі за №1 «віз людей, як дрова, але це ще не біда». Коли водія попросили зупинитися, він почав хамити. Коли ж люди обурилися, він узагалі проїхав місце зупинки та завіз їх на кінцеву.

«І на прощання, коли почали люди робити фото номера маршрутки, шофер гордо побажав: «Сфотографуйте себе в грамотку». У мене питання до перевізника: «Ви, як приймаєте на роботу, дивіться кого берете, а то ціни ростуть за проїзд, а хамство зростає швидше».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це смішно але здається водії маршруток після підняття цін трішки "збісилися". Я на влясні очі бачив як вчора водій маршрутки хотів вигнати інваліда з посвітченням, але громада не дала це зробити ((( Що з ними сталося і де людяність ділася?
Відповісти
І при чому тут маршрутки?Це відбувається у всіх сферах суспільного життя.Ми "деградуємо",тому що злидні,безробіття,пянство...безвихідь.А це породжує агресію,хамство,несправедливість.Захисна реакція.Прикро,але факт.
Відповісти
Правда,хамство і свавіля не має меж.Ті водії яки були порядні так і працюють, а "наглота" ще більше розпустилась. Контролю за ними немає. ВЛАДО! Тиждень поїздь в маршрутках.
Відповісти
А самі пасажири хіба не хамовиті? Деякі з них тільки но заходять в автобус і починають фукати і хамити? Водія теж можна зрозуміти. Потрібно оцінювати ситуацію по-іншому, а не весь негатив виливати на нього. Кожен з нас розуміє, що є такі люди, які своїм негативом дістануть кого хочеш, от і нерви трішки здають. А підійшли б і сказали кілька позитивних слів на негатив і все буде інакше. Якщо хтось сильніший духом то допоможіть тому хто попав в нервову пастку. Водії теж люди.
Відповісти
ви всі уважно читаєте заголовок? "сфотографуй себе в рамочку", хоча насправді водій сказав "в грамотку", а грамотка - це те, що подають в церкві на службу за упокій, книжечка така, де записують усіх померлих в сім'ї. Була б мужиком - точно врізала б водію в морду!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Сфотографуй себе в рамочку», - маршрутник до пасажирів
06 червень, 2018, 00:04