Маршрутник «здер» 5 гривень із дитини, яка не мала учнівського

Маршрутник «здер» 5 гривень із дитини, яка не мала учнівського
Водій маршрутного таксі в Луцьку здер за проїзд із 11-річної дівчинки 5 гривень замість трьох, бо вона не пред’явила учнівський квиток.

Про це у Facebook написав лучанин Радим Романюк.

За словами Романюка, інцидент трапився вранці сьогодні, 7 червня. До маршрутки № 19 на зупинці біля гіпермаркету зайшла 11-річна донька Радима Романюка.

Дівчинка передала за проїзд 20 гривень, однак отримала тільки 15 гривень решти. Коли ж вона поцікавилася у водія щодо цього, отримала відповідь у грубій формі, що не показала учнівський квиток. Мовляв, якби цей документ був, то дитина могла б заплатити 3 гривні за проїзд.

Зі слів Радима Романюка, вимоги водіїв щодо пред’явлення учнівського квитка – безпідставні. Мовляв, форма студентського і учнівського квитка затверджена лише для студентів вишів, а також студентів і учнів ВПТУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні маршрутчикам пороблено. Водій маршруту 28 не впустив до маршрутки молоду пару з дитиною у візочку ( не відчинив задні двері ) .Аргументував тим , що зараз буде багато людей , і їм не стане місця .Вище правосуддя існує ,тому багато пасажирів у нього так і не стало . Прикро те , що лише я одна вимагала вщяти пасажирів з дитиною , решта мовчки спостерігали .
Відповісти
а те чмо, яке вимагає від дитини учнівський кваток, квиток за проїзд пасажирам видає? якісь двойні стандарти у водіїв
Відповісти
Все вірно сробив, по свинськи але в межах правил. Для того щоб отримати квиток з пільгою треба предявити учнівський квиток (який за запросом видасть секретар в ЗОШ) У мене був таки коли вчився в ЗОШ№25 м. Луцька
Відповісти
А тому "чмові" хтось платить за перевезення пільговиків?? хтось заправляє і ремонтує маршрутку?? хтось платить водію зарплату і податки, вееде бух. облік?? Понадавали льгот всім підряд, а перевізники мають із ср*ки лізти всім годити за свої гроші
Відповісти
Тільки проїзд за електронним квитком. Маршрутчики здають певну "мзду" хазяїну ,а все інше в карман. Нехай вони вдавляться за ті пару гривень. Як казав один знайомий водій. Як не стати, коли на дорозі 10 стоїть.
Відповісти
Хай той хлопчик скаже тату, що дядя шофер заставив платити.
Відповісти
Останні новини
Маршрутник «здер» 5 гривень із дитини, яка не мала учнівського
07 червень, 2018, 22:57