«Не зробите дороги, поламаємо вам ноги», – українські водії. ВІДЕО

«Не зробите дороги, поламаємо вам ноги», – українські водії. ВІДЕО
Під стінами Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» відбулася акція водіїв.

Мітингувальники із гаслами «Ми ненавидимо Укравтодор!» та «Не зробите дороги, поламаємо вам ноги» вимагали звільнити керівників та почати нарешті ремонтувати шляхи, йдеться у сюжеті ТСН.

Розгнівані автомобілісти, серед яких були як прості кияни, так і колишні депутати, і власники дорогих авто, завалили вхід до Укравтодору відірваними бамперами, пошматованими шинами та вирваними із м'ясом кульовими опорами.

Налякані автодорівці після таких погроз до протестувальників не вийшли, однак, влада на протести автомобілістів все-таки відреагувала. Голова Київської міськадміністрації Олександр Попов назвав ситуацію екстремальною.

У столиці треба відремонтувати 300 тисяч квадратних метрів доріг. Найбільші і найглибші ями - на проспекті Перемоги, Кільцевій дорозі та проспекті Паладіна. Чиновників, відповідальних за ці ділянки, вже покарано. А от голову Київавтодору Георгія Глінського вирішили поки що не звільняти - йому дають ще один шанс.

Сам Глінський на диво спокійний. Він запевнив, що у ямах на дорогах винен сніг і час. Той-таки проспект Перемоги, нагадує чиновник, не бачив капітального ремонту 33 роки. Він своєї провини у цьому не бачить, але запевняє, що готовий піти у відставку.

Міністр інфраструктури Володимир Козак обіцяє, щойно зійде сніг, по всій країні запрацює 90 асфальтових заводів. Цим асфальтом лататимуть ями на дорогах. Для капітального ремонту потрібні мільярди доларів.

А ще - чесні чиновники, які не крастимуть гроші з бюджету. Вже сьогодні по всій країні правоохоронці порушують кримінальні справи проти керівників автодорів, які цуплять бюджетні гроші мільйонами. Наразі тривають слідчі дії проти співробітників Уманьавтодору, яких підозрюють у розкраданні 34 мільйонів гривень. Там латали одну яму, а писали, що десять.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще вони дорогу з Луцька на Львів певно не бачили
Відповісти
ур ди міліони крадуть "а дороги це не ми вині"
Відповісти
І Любешова до Луцька!
Відповісти
Та засыпьте ямы и дайте из города выехать... :)
Відповісти
Останні новини
«Не зробите дороги, поламаємо вам ноги», – українські водії. ВІДЕО
19 лютий, 2013, 08:28