Поліція повідомила подробиці спецоперації на Львівській у Луцьку

Поліція повідомила подробиці спецоперації на Львівській у Луцьку
Працівники центрального апарату Департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили та затримали виконувача обов’язків начальника Волинського управління внутрішньої безпеки поліції.

Головний борець з корупцією у лавах обласної поліції був викритий своїми колегами у вимаганні та отриманні хабара за непритягнення до відповідальності працівника поліції, - йдеться у повідомленні на сторінці Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції у соціальній мережі Facebook.

Наприкінці 2017 року, під час проведення підсумкових нарад, керівництвом Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було наголошено про незадовільну роботу Волинського підрозділу служби. А невдовзі працівники центрального апарату ДВБ НПУ отримали оперативну інформацію про причетність очільника вищезазначеного обласного управління до корупційної діяльності.

38-річний полковник поліції, основне завдання якого захист працівників поліції від злочинних посягань та боротьба з «перевертнями в погонах», сам вдався до хабарництва. За непритягнення працывника обласної поліції до кримінальної відповідальності посадовець забажав отримати 3 тисячі доларів «винагороди».

За зібраними матеріалами ДВБ НПУ детективами Головного слідчого управління НПУ було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України.

В.о. начальника Волинського УДВБ НПУ було затримано в порядку ст.208 КПК України, за підтримки та процесуального керівництва ГПУ, бійцями відділу швидкого реагування ДВБ НПУ відразу після одержання ним хабара.

Найближчим часом поліцейському оголосять підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

«Працівник Департаменту внутрішньої безпеки НПУ має бути взірцем для всіх поліцейських, а у разі протиправних дій – нести відповідальність за всією суворістю закону, без жодних виключень», - підкреслив начальник ДВБ НПУ генерал поліції третього рангу Євген Коваль.

Нагадаємо, на хабарі погорів виконувач обов'язків Волинського підрозділу ВБ Нацполіції Руслан Макогончук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підлий зрадник спритно проник до славних лав національної полюції, до самого можна так сказати її серця, але тепер караючий мяч правосуддя зблисне і відрубає по вуха загребущі руки хапуги
Відповісти
підлий зрадник макогон спритно проник до славних лав національної полюції, до самого можна так сказати її серця, але тепер караючий мяч правосуддя зблисне і відрубає по вуха загребущі руки хапуги
Відповісти
Полковник в 38 рочків?Де ж воно воювало це чудо і хто йому присвоював звання?Ще і на пенсію в тис.10-12 піде в 45.Не країна,а якесь недорозуміння.А ми све це терпимо...
Відповісти
Він колишній гаец от і погорів ніяк не міг зупинитись міри не знав, ще такий самий інспектор 1-роти є камандір-оборотєнь патрулькі в м.Ковелі Сашик Зайцев гроші грибе лопатою і на що дивиться ДВВБ і СБУ
Відповісти
А живота вже наіло це хамло на взятках .
Відповісти
Я так думаю за рік його випустять, виплатять гроші за прогули і скажуть на яке місце роботи перейти. Вистава зроблена, глядачі були, показали по ТБ, зачот Києву.
Відповісти
Останні новини
Поліція повідомила подробиці спецоперації на Львівській у Луцьку
11 липень, 2018, 21:42