Коли краще купувати велику побутову техніку?*

Коли краще купувати велику побутову техніку?*
Бенджамін Франклін колись сказав: «Необхідність ніколи не призводить до хорошої угоди». Це було актуально в його часи і лишається актуальним зараз. Подумайте, що буде, якщо ви раптово вирішите відпочити на морі. Авіаквитки і проживання обійдуться значно дорожче, ніж при завчасному плануванні. Те ж саме стосується і купівлі побутової техніки. Хочете дізнатися, коли потрібно вирушати в магазин чи замовляти товар на https://eldorado.ua/? Ми охоче дамо кілька підказок.

Найкращий час для шопінгу

Наступні поради актуальні для всієї великої побутової техніки, окрім кондиціонерів. Якщо ви бажаєте зекономити і при цьому отримати цілком якісний товар, спробуйте відвідати магазин в цей час:
• Вересень і жовтень. Вдалий час для придбання більшості побутових приладів – початок та середина осені. Протягом перших двох місяці цієї пори року виробники намагаються швидше продати старі моделі. Це означає, що моделі минулого року можуть бути уціненими. Це потрібно, щоб звільнити місце для нових товарів. Їх привозять у магазини взимку.
• Травень. Виняток з попереднього правила – холодильники. На відміну від іншої великої побутової техніки, їх намагаються швидше розпродати весно. Влітку виробники представляють нові моделі. Тож у травні з’являються непогані шанси на знижку.
• Січень. У деяких магазинах лишаються нерозпродані старі моделі у той час, коли вони вже завозять новий товар. Зазвичай після настання Нового Року на таку побутову техніку пропонують ще більші знижки. Але вибір доволі обмежений. Як правило, це залишки, після осінніх та зимових розпродажів.
• Будь-які святкові дні. Роздрібні продавці влаштовують акції до багатьох свят: Нового Року, Дня Святого Валентина і т.д. Це хороший привід для привертання уваги людей до своїх товарів. Але пам’ятайте, що прорекламований товар насправді може бути не найдешевшим. Порівнюйте пропозиції від різних магазинів, перш ніж прийняти остаточне рішення.
• Кінець місяця. Оскільки в кінці місяця підводяться фінансові підсумки діяльності магазину, для виконання плану продавці можуть надавати знижки.
• Будні дні. Вихідні можуть бути справжнім кошмаром для продавців. У цей час наплив людей такий великий, що обробити всі замовлення стає нелегко. Щоб розвантажити персонал і деякі магазини пропонують знижки в будній день.

Онлайн-шопінг дозволяє економити в будь-який час. В інтернет-магазинах часто можна побачити такі ціни, які в звичайних роздрібних мережах є лише під час проведення рекламних акцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: техніка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Коли краще купувати велику побутову техніку?*
31 серпень, 2016, 23:41