Комунальники погрожують демонтувати супутникові антени в Луцьку. ВІДЕО

Комунальники погрожують демонтувати супутникові антени в Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку працівники ЖКП № 3 демонтовуватимуть супутникові антени на оголовках димовентиляційних каналів та покрівлі будинків. Йдеться про антени, що стоять на коминах.

Про це йдеться у сюжеті на сторінці ВРД НСТУ у соціальній мережі Facebook.

За словами директора підприємства Руслана Юлдашева, із понад п’яти сотень будинків, що вони обслуговують, на 150 стоять саме такі сателітарні антени. Демонтовуватимуть їх відповідно до рішення виконкому Луцької міськради від 2013 року та згідно із правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій.

Руслан Юлдашев каже: демонтовані антени зберігатимуться на складі комунального підприємства. Згодом люди зможуть прийти і їх забрати. І додає - мешканців обслуговуючої території уже повідомили про демонтаж цих пристроїв. Журналісти обійшли кілька будинків на вулиці Винниченка і жодного повідомлення не побачили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як то кажуть у народі,,як немає котові чим зайнятися то яйця лиже»,так само і ЖЕК 3.Краще щось корисне людям зробіть,хоча б гори листя з дерев повивозьте з дворів.Ті антени роками там стоять і нікому не заважають,а тут вже треба до чогось причепитися...
Відповісти
Оце директор жкп? Та це ж конюх якийсь, ще й чурка
Відповісти
А по пиці за приватну власність воно не хоче? В мене і вита пара до сусідів лежить - попробуй, скотина, зріж - будеш збирати поломаними руками вибиті зуби!
Відповісти
Хай рiжуть...нефiг кацапськi канали дивитись
Відповісти
А це вже не тобі вирішувати кому і що дивитись!
Відповісти
То може ще кондеї повирізуєте?
Відповісти
Якого-такого рішення? Про закон хтось чув? в нас правова держава! Якщо законом заборонено - до суду і лише тоді демонтаж в присутності судових виконавців.
Місцева влада, на жаль, вважає себе законом, хоча в її компетенції лише підзаконні акти. Сумно, шановні, від того, що самі не знаємо чинного законодавства і займаємося самоуправством.
Відповісти
Люди не розуміють всієі небезпеки руйнування коминів і вішають на них тарілки .Чадний газ не має запаху кольору і цеглина яка може впасти і перекрити канал є смертельно небезпечна для жителоів квартири .Люди, не шуткуйте з життям своім і своіх дітей .А ці, що тут пишуть в коментарях про приватну власність і закони ,ніякого поняття не мають ,що таке комин і як його треба використовувати .
Відповісти
Останні новини
Комунальники погрожують демонтувати супутникові антени в Луцьку. ВІДЕО
13 вересень, 2018, 22:19
У Луцькраді - кадрова зміна
13 вересень, 2018, 22:03