Застарілі стереотипи про супутникове телебачення*

Застарілі стереотипи про супутникове телебачення*
Битва між супутниковим і кабельним телебаченням призвела до появи великої кількості інформації з обох боків. Але якщо ви бажаєте отримати якісну послугу, потрібно оперувати достовірними фактами. Придбати все для підключення ТБ ви можете придбати на satmaster.kiev.ua. А розібратися з міфами про SAT TV допоможе ця стаття.

Супутниковий сигнал залежить від погоди

Це, мабуть, найпоширеніший міф про SAT TV. Ще кілька років тому навіть невеликий дощ міг стати причиною погіршення сигналу. Ці проблеми могли тривати годинами.

Тепер це в минулому. Сучасні системи використовують технологію попередньої корекції помилок (FEC). Завдяки їй ті пробіли у сигналі, які виникають через погіршення погоди, автоматично заповнюються. Якщо на вулиці злива, зображення та звук можуть погіршитися хіба що на кілька хвилин.

Супутникове телебачення надто дороге

Володіння «тарілкою» в минулому було вельми дорогим задоволенням. Але будь-яка технологія з часом здешевлюється. SAT TV не є винятком. Багато компаній навіть надають безкоштовну послугу встановлення обладнання. Абонентська плата також є нижчою, ніж раніше.

У багатьох країнах вартість супутникового телебачення цілком співвідносна з кабельним підключенням. Можна знайти провайдера з бюджетним пакетом каналів або скористатися вигідною акційною пропозицією.

Супутникове телебачення – це обмежена кількість каналів

Раніше кабель у цьому відношенні впевнено випереджав бездротове підключення. «Тарілку» встановлювали переважно там, де не було можливості скористатися традиційним кабелем.

Сьогодні все інакше – провайдери пропонують тарифні плани з сотнями каналів. Сюди відносяться і локальні, й іноземні канали. Ви можете переглядати навіть телепередачі з країни, що знаходиться на іншому боці земної кулі. Завжди можна знайти цікаву програму, фільм чи серіал.

Обладнання важко встановити

Дні «тарілок» триметрового діаметра лишилися в минулому. Тепер встановлення обладнання для SAT TV вже не є подвигом. Весь комплект складається з доволі компактної зовнішньої антени, ресиверу і кількох кабелів. Монтаж займає кілька годин.

Багато провайдерів надають послугу встановлення у подарунок, на додачу до обладнання. Часто вам навіть можуть безкоштовно захистити антену від вітру та дощу, якщо вона встановлюється на даху.

Завдяки конкуренції та розвитку технологій супутникове телебачення позбулося більшості недоліків, які були характерні для нього в минулому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Застарілі стереотипи про супутникове телебачення*
25 вересень, 2016, 16:51